Ο Τρυποκάρυδος γεννήθηκε ένα καυτό μεσημέρι του Ιουλίου του 1986 στη Ρόδο... Έτσι μου είπαν τουλάχιστον, αν και εγώ πιστεύω κάτι άλλο! Πιστεύω πως με έστειλαν κάποιοι εξωγήινοι για πειραματόζωο ανάμεσα στους ανθρώπους και κάτι περίεργο συνέβη σίγουρα και βρέθηκα σ' αυτή τη γη, έτσι εξηγείται και το περίεργο σχήμα που έχει το κρανίο μου... ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!
Εντάξει, είναι ανεξήγητο... Ωστόσο ήρθα εδώ κάτω και από πολύ νωρίς είδα πάρα πολλά. Μόλις έμαθα να γράφω τις πρώτες λέξεις δεν μπορούσα να αποχωριστώ με τίποτα το μολύβι, δεν ξέρω γιατί,  μα συνεχώς έγραφα, έγραφα συνεχώς ό,τι μου κατέβαινε! 

Στα 9 αποφάσισα πως "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω δημοσιογράφος", μη με ρωτήσετε πως μου ήρθε, ειλικρινά δεν ξέρω πως αυτή η ιδέα μπήκε στο μικρό μου κεφάλι, τότε ήτανε και τα πράγματα πιο αθώα και η τηλεόραση δεν έδειχνε όλα αυτά  για να με τρομάζει! Μέχρι να μεγαλώσω συνέχισα να γράφω βέβαια, περνώντας βέβαια από το μολύβι στο στυλό και έπειτα στο πληκτρολόγιο, στην κιθάρα και αλλού... Κείμενα, ένα μυθιστόρημα, αμέτρητοι στίχοι και τραγούδια και πολλά ακόμη, γιατί διαφορετικά το πειραματόζωο που έστειλαν οι εξωγήινοι εδώ ανάμεσα στους γήινους θα σκάσει, αν και ως πειραματόζωο βασανίζεται έτσι και αλλιώς! Το 2004 το πτηνό ξεκίνησε να γίνει δημοσιογράφος με πτυχίο... Βέβαια, στο τέλος τα πράγματα δεν ήταν όπως τα φαντάστηκε και τα οραματίστηκε, ούτε ως φοιτήτρια ούτε ως εργαζόμενη, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή!

Το να φτιάξω το blog το είδα στον ύπνο μου... Βέβαια, δεν περίμενα να έχει καμία απολύτως ανταπόκριση αυτό μου το εγχείρημα, και φυσικά δεν φανταζόμουν πως το blog αυτό θα είχε τέτοια αποδοχή! 
Όπως σας 
είπα, το είδα στον ύπνο μου, και την ιδέα να το φτιάξω και το όνομα "Τρυποκάρυδος". Το όνειρο εκείνο ήταν σαν ένα μήνυμα από αλλού, και σίγουρα δεν ήτανε τυχαίο.

Λένε πως οι bloggers είναι "ανώνυμοι" , πως μοιάζουν λίγο με "κουκουλοφόρους" του διαδικτύου που κρύβουν τη ταυτότητα τους... Λάθος! Δεν είναι έτσι! Ή τουλάχιστον, δεν είμαστε όλοι έτσι. Κάποιοι δεν είμαστε κρυμμένοι...