Ο Τίτος είναι ένας μελλοθάνατος γάτος 1,5 έτους. Όχι, όχι δεν έχει κάποιο θέμα υγείας από το οποίο κινδυνεύει. Ίσα ίσα, είναι υγιέστατος, γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, γεννήθηκε όμως σε ένα σημείο που καμιά αδέσποτη γάτα δεν κατάφερε να επιβιώσει. Γεννήθηκε αδέσποτος στο Φαληράκι της Ρόδου, σε μια γειτονιά επάνω στη φονική Ρόδου Λίνδου, εκεί όπου καμιά γάτα και κανένα αδέσποτο δεν φεύγει από τη ζωή με φυσικό θάνατο, αλλά φεύγουν πάντα με βίαιο τρόπο πολύ πριν φτάσουν στα γηρατειά τους. Οι απειλές είναι πολλές, συνήθως φεύγουν στην άσφαλτο. Άλλες φορές τα σκοτώνει κάποιος αγριεμένος σκύλος (συνήθως δεσποζόμενος!), κάποιες άλλες πεθαίνουν από δηλητήριο. Η μοίρα τους όμως είναι μία, ο πρόωρος, βασανιστικός και επώδυνος θάνατος.
Ο Τίτος έχει τα πιο θλιμμένα μάτια του κόσμου, και ταυτόχρονα από τα πιο όμορφα που έχω δει σε γάτο! Τον περασμένο Αύγουστο εγκαταλείφθηκε στην περιοχή ο Γκαρφιλντ, ένας κοκκινωπός μικρόσωμος γάτος που φαινόταν πως ήταν από σπίτι μια και δεν συμπεριφερόταν όπως οι υπόλοιπες άγριες γάτες που γεννήθηκαν εκεί. Ο Γκάρφιλντ δεν έκανε τα κακά του όπου να 'ναι στην αυλή, έσκαβε μέσα σε κουβάδες με χώμα που ήταν εκεί αφημένοι, με τον ίδιο τρόπο που ίσως έκανε κάποτε στο σπίτι του. Ο Γκάρφιλντ δε σε φοβόταν που είσαι άνθρωπος, σου συμπεριφερόταν σαν να σε ήξερε για χρόνια.
Ο Τίτος και ο Γκάρφιλντ έγιναν αχώριστοι.  Αγκαλιά στον ύπνο, μαζί στο παιχνίδι, μαζί κάθε στιγμή. Μαζί στειρώθηκαν, μαζί ανάρρωσαν. Ο Γκάρφιλντ τότε φαινόταν πολύ εκνευρισμένος με τον Τίτο, μια και είχε συνέλθει πρώτος και ο Τίτος δεν είχε όρεξη να παίξει μαζί του! Μόνο στο κυνήγι δεν ήταν ποτέ μαζί. Ο Τίτος κυνηγούσε ποντίκια και τα επιδείκνυε, ο Γκάρφιλντ ήταν για το σαλόνι και δε μπορούσε να το κάνει αυτό!
Πριν λίγες στην παλιά μου γειτονιά ο Τίτος ήτανε μόνος... Έψαξα για το Γκάρφιλντ μα δεν ήτανε πουθενά. Ρώτησα τους ανθρώπους που υποτίθεται πως τον τάιζαν με τις τροφές που τους έδινα. Με τα πολλά το ομολόγησαν. Ο
Γκάρφιλντ είχε φύγει, δε μου είπανε με ποιο τρόπο, ούτε το πότε. Άλλωστε δε θα μου έλεγαν ποτέ όλη την αλήθεια. Για αυτούς ήταν ακόμη μια γάτα. Ο Γκάρφιλντ ήταν πια στη γειτονιά των αγγέλων και ο Τίτος, πιο μόνος από ποτέ είχε τα πιο θλιμμένα μάτια του κόσμου να με καρφώνουν σα μαχαίρια!
Ο Γκάρφιλντ δεν πρόλαβε να βρει ένα σπίτι, μια οικογένεια να τον αγαπήσει. Η πρώτη του οικογένεια άλλωστε τον εγκατέλειψε στη πιο φονική περιοχή του νησιού... Τον Γκάρφιλντ τον πρόλαβε ο θάνατος.
Ας βρούμε ένα σπίτι για τον Τίτο, πριν είναι και για εκείνον πολύ αργά... Είναι στειρωμένος , 1,5 έτους, ήρεμος δεν έχει ζήσει ποτέ σε σπίτι αλλά σίγουρα με αγάπη και με φροντίδα ανθρώπων που αγαπούν τις γάτες και ξέρουν πως να του συμπεριφερθούν θα προσαρμοστεί. Στόχος μας είναι να ζήσει σε ένα σημείο μακρυά από κινδύνους. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση να τοποθετηθεί microchip που θα βαρύνει τον κηδεμόνα. Επικοινωνία contact@trupokarudos.com και στο 6986294907 καθημερινά από τις 11 πμ έως 2 μμ και τα Σάββατοκύριακα μετά τις 5μμ.