Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά ο Σύλλογος Φιλοζωικής Ρόδου συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του!
Την προηγούμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλο ένα πρόγραμμα στειρώσεων αδεσπότων στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου του νησιού, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου και με τη συνδρομή εθελοντών κτηνιάτρων από την Κιβωτό του Νώε της Γερμανίας. Στειρώθηκαν 286 σκυλιά, 9 γάτες και έγιναν άλλες 34 επεμβάσεις διαφόρων ειδών (αφαίρεση όγκων, πυομήτρια κλπ). Παρά τις αντιπαραθέσεις και τις «τρικλοποδιές» που επιθυμούν κάποιοι να βάλουν σε αυτό το έργο της Φιλοζωικής, το δεύτερο πρόγραμμα στειρώσεων του 2013 είναι πια γεγονός!
Ταυτόχρονα, την περασμένη εβδομάδα 751 αντιλυσσικά εμβόλια παραδόθηκαν στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστασία Σταματίου από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, με τα οποία θα εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα στην ευρύτερη περιοχή.
Την ίδια στιγμή σε εκκρεμότητα παραμένει το ζήτημα του καταφυγίου γάτων στην περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο το δασαρχείο απειλεί να γκρεμίσει...


Εάν θέλετε να συμβάλλετε στο έργο του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 2241069476, καθημερινά από τις 10πμ ως τη 1μμ. Υπάρχει τεράστια ανάγκη σε είδη, όπως σπιτάκια για τα ζώα του Κυνοκομείου, κουβέρτες καθώς και σε τροφές και φάρμακα. Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Φιλοζωικής Ρόδου χρειάζεται και ανθρώπους οι οποίοι θα επιθυμούσαν να συμβάλλουν στο έργο του με εθελοντική εργασία.