Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Αγροτικού- Αλιευτικού Συλλόγου Μανταμάδου που απειλεί ανοιχτά τους φιλόζωους στην ιστοσελίδα lesvosnews, η τοπική εφημερίδα του ΚΚΕ δέχθηκε να φιλοξενήσει στο τελευταίο τεύχος της την κατάπτυστη αυτή "καταγγελία". (Για όσους δεν έχετε διαβάσει το κείμενο της επιστολής, σας παραπέμπουμε σε προηγούμενο θέμα που είχαμε αναρτήσει:Απειλούν ανοιχτά τους φιλόζωους στη Λέσβο!

Είναι άξιο απορίας πως μια εφημερίδα ενός πολιτικού κόμματος επιτρέπει να δημοσιοποιηθεί στις σελίδες της κείμενο στο οποίο ένας πρόεδρος συλλόγου στρέφεται ανοικτά εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας, και μάλιστα προτρέπει τους συγχωριανούς του να πάρουν το νόμο στα χέρια τους! Πόσο νόμιμο είναι κάτι τέτοιο; Προφανώς οι κύριοι που ασχολούνται με τη θεματολογία της εφημερίδας "Νέο Εμπρός" είναι βέβαιοι πως ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος τους δεν βρίσκονται φιλόζωοι, για αυτό και δεν ανησυχούν πως αυτές οι δημοσιεύσεις ενδέχεται να τους οδηγήσουν σε απώλεια υποστηρικτών. Πως μπορούν να είναι βέβαιοι και να αισθάνονται ασφαλείς σε μια τέτοια πολιτική συγκυρία; Για το επόμενο πυροβολημένο ή δηλητηριασμένο ζώο που θα βρεθεί, δεν αντιλαμβάνονται πως θα είναι και εκείνοι συνυπεύθυνοι; Λίγες μέρες πριν, κάποιοι στην Ευρειακή κάρφωσαν το κεφάλι γάτας σε μια καγκελόπορτα και την άφησαν εκεί να ξεψυχήσει. Μια άλλη στην Προκυμαία της Μυτιλήνης τη δηλητηρίασαν και την πέταξαν στα σκουπίδια... Νομίζετε δεν έχετε καμία ευθύνη για όλα αυτά;

Σας αφήνω με αυτή την φωτογραφία που απεικονίζει πόσο "καλά φυλαγμένα" είναι τα κτήματα στο Μανταμάδο, όπου τα "κακά αδέσποτα" κατασπαράσσουν τα ζώα των "τίμιων βιοπαλαιστών"... Θαυμάστε τα βόδια να κάνουν βόλτες επάνω στην άσφαλτο!