ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΨΙΝΘΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!


Το κοσμοπολίτικο νησί (μας) έδειξε για ακόμη μια φορά τον πραγματικό του χαρακτήρα! Τι συμβαίνει πίσω από τις λαμπερές μπροσούρες για την προώθηση του νησιού στους απανταχού τουρίστες; Τι γίνεται μακριά από την εικόνα που δείχνουν οι ακριβοπληρωμένες καμπάνιες του ΠΡΟΤΟΥΡ;
Στην όμορφη (κατά τα υπόλοιπα) Ψίνθο, ένα πεινασμένο αδέσποτο σκυλί κυνήγησε ένα πρόβατο για να χορτάσει την πείνα του. Το ζώο είχε την ατυχία να το δει ο βοσκός, ο οποίος αποφάσισε να δώσει στο σκυλί ένα μάθημα!... Το σκυλί σύμφωνα με τον χωριάτη έπρεπε να τιμωρηθεί, λες και έφταιγε αυτό που πέθαινε της πείνας!
Πήρε το ζώο και το έδεσε πίσω από του φορτηγάκι του και άρχισε να οδηγάει με μεγάλη ταχύτητα...


Ευτυχώς το σκυλί στάθηκε τυχερό και ένας νεαρός άνδρας είδε το περιστατικό και σταμάτησε το χωριάτη από τη θανατηφόρα τιμωρία που ήθελε να επιβάλλει στο άμοιρο ζώο. Μάλιστα, ο γηραιός άνδρας, όταν ρωτήθηκε για το λόγο που συμπεριφέρεται έτσι, απάντησε με ύφος πως: "Όταν κυνηγάει τα πρόβατα μου, τί περιμένεις να κάνω;".


Το σκυλί μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο κ. Θαρρενή Γιαννουράκη στην Ιαλυσό της Ρόδου, ευτυχώς ζωντανό!
Παρακαλούνται όσοι ευαισθητοποιημένοι επιθυμούν να βοηθήσουν στα έξοδα της θεραπείας του να επικοινωνήσουν μαζί της στο τηλέφωνο 2241096929.


Επίσης, ο νεοσύστατος φιλοζωικός σύλλογος Paws & Claws Animal Rescue Rhodes έχει αναλάβει την υπόθεση και θα κινηθεί νομικά εναντίον του δράστη!


 


Υ.Γ: Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ίσως καλά να τα λέει το φετινό βιντεάκι του ΠΡΟΤΟΥΡ... Μόνο τέτοια αγαθά έχουμε να παρέχουμε ως νησί. Τόσο άξεστοι και ρηχοί, χωρίς αξίες... Μόνο τα ευρώ και το σεξ ασπάζονται οι Ρόδιοι και οι Ροδιτοπούλες... Άντε, τραβάτε πάλι το βράδυ στην Παλιά Πόλη μπας και βρείτε τίποτα να καβαλήσετε. Ανόητοι!