Αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου η ομάδα "Πεφταστέρια" θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση για την βοήθεια των αδέσποτων ζώων του νησιού της Ρόδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο δίπλα από το Ακταίον και θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα. Η ευχάριστη αυτή πρωτοβουλία στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, που διαχειρίζεται το Κυνοκομείο του νησιού, που όπως θα γνωρίζετε βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή θέση τους τελευταίους μήνες. Τα έσοδα θα διατεθούν για αυτό τον ευγενή σκοπό.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε ανακοίνωση τους: Η ομάδα Πεφταστέρια σας προσκαλεί στις 15 Ιουνίου στο πεζόδρομο διπλά στο Ακταίον . Ο στόχος είναι η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας, που είναι πάντα τα ζώα -θύματα της δικής μας ολιγωρίας και εκμετάλλευσης. Με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση βοηθάτε απευθείας τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας και ειδικά τα αδέσποτα ζώα, των οποίων οι ανάγκες αυξάνονται κάθε μέρα . Το ποσό που θα μαζέψουμε θα πάει για φιλοζωικό σκοπό .Επίσης θα μπορούσατε να φέρετε οτιδήποτε ωφέλιμο για τα σκυλιά . Θα επιθυμούσαμε να παρευρεθείτε εσείς και τα κατοικίδια σας


Να είμαστε όλοι εκεί!