Γράφει ο Brutus-XΠριν από μερικές μέρες πολλοί διαβάσαμε την ιστορία για την 17χρονη που “κατακρεουργήθηκε” από έναν αδέσποτο σκύλο. Τότε είχα γράψει ένα άρθρο για τα σχόλια που είχαν αφήσει κάποιοι ανόητοι κάτω από την είδηση και αμφισβητούσα την ύπαρξη του περιστατικού. Το περιστατικό όντως συνέβη αλλά όχι όπως θέλουν να μας το παρουσιάσουν οι αρρωστημένοι προβοκάτορες των άθλιων ειδησεογραφικών σάιτ και μπλόγκ. Η κοπέλα απλά γρατζουνίστηκε από τον σκύλο της γειτόνισσας την ώρα που προσπαθούσε να τον διώξει από την αυλή του σπιτιού της. Την ώρα που τον έσπρωξε, επειδή ο σκύλος είχε τα δύο μπροστινά του πόδια στο φράχτη, την γρατζούνισε στο πρόσωπο, προκαλώντας της μια απλή γρατζουνιά. Ούτε αίματα λοιπόν, ούτε 2,5 ώρες χειρουργείο, ούτε πλαστικές εγχειρήσεις, ούτε αδέσποτο, ούτε τίποτα. Προφανώς λοιπόν, έγραψαν αυτό το υπερβολικό αίσχος για να ξεκινήσουν μια εκστρατεία εναντίων των αδέσποτων. Πράγμα το οποίο και κατάφεραν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με το που ανέβηκε το άρθρο άρχισαν να κάνουν επίθεση προς τα ζώα, αλλά και στους φιλόζωους, αποζητώντας το θάνατο όλων, με πρόφαση τον τραυματισμό της κοπέλας και την εκδίκηση. Όμως κάποιοι δεν αρκέστηκαν στα σχόλια μόνο και έφτιαξαν μια “επιχείρηση” με το όνομα «Animal Killers thrakis» και έστειλαν μια επιστολή η οποία προτρέπει όλους τους κατοίκους της Θράκης να βγούνε και να σκοτώσουν όποιο ζώο βρεθεί στο διάβα τους και με όποιο τρόπο μπορούν.


Προφανώς πρόκειται για άρρωστους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεσπάσουν όλο το θυμό και το μίσος που έχουν μέσα τους στα αθώα αδέσποτα. Σίγουρα όλοι αυτοί οι “αγανακτισμένοι” πολίτες που θέλουν να κάνουν τόσο κακό και να σκορπίσουν τόσο θάνατο, έχουν κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ίσως ήταν κακοποιημένα παιδιά, ίσως οι πατεράδες τους τους πήγαιναν στο στάβλο κάθε πρωί και τους έβαζαν να αρμέγουν κάτι άλλο πέρα από την αγελάδα, ίσως να ήταν το επίκεντρο της κοροϊδίας στο σχολείο, ίσως το αφεντικό τους να τους ξεφτιλίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ίσως οι σύντροφοί τους να τους έχουν κάνει ταράνδους και αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τίποτα από τα παραπάνω προσπαθούν να βγάλουν όλα τους τα κόμπλεξ και τα προβλήματα πάνω σε όποιες άτυχες και αθώες ψυχές βρεθούν μπροστά τους. Το μόνο που μου προκαλούν αυτοί και το σινάφι τους είναι αηδία και απέχθεια. Μακάρι να βρουν μπροστά τους όλο το κακό που προσπαθούν να σπείρουν.


Παρακάτω καταθέτω την επιστολή που έχουν στείλει οι ξιπασμένοι.


«Το ποτήρι ξεχείλισε. Μία φίλη μας δέχτηκε την επίθεση ενός αδέσποτου σκυλιού και παραμορφώθηκε το πρόσωπό της φρικιαστικά. Που είναι οι λαλίστατες φιλοζωϊκές οργανώσεις; Σιωπή. Για εμάς δεν υπάρχει σιωπή. Αρχίζει τώρα ένας ανελέητος πόλεμος. Δε θα αφήσουμε ζωντανό αδέσποτο σε όλη τη Θράκη. Με οποιοδήποτε κόστος και όσο καιρός και αν χρειαστεί. Τα νιάτα της φίλης μας που καταστράφηκαν είναι η αιτία που μας κάνει να βγούμε σαν «σκυλιά» στους δρόμους. Δηλητήρια, φυτοφάρμακα, καρφίτσες, γυαλιά, ληγμένα φάρμακα, αεροβόλα όπλα, μαχαίρι και οτιδήποτε άλλο βρούμε είναι η φαρέτρα μας. Ο τρόπος εξόντωσης κάθε σκυλιού θα είναι πολλαπλά βάρβαρος από αυτά που έζησε ένα αθώο κορίτσι.


Όλη η Αλεξανδρούπολη όπου έγινε το γεγονός της επίθεσης, όλη η Κομοτηνή και όλη η Ξάνθη είναι μαζί μας. Συμμαθητές και συμφοιτητές δίνουμε ιερό όρκο να γίνουμε φανατικά αντιφιλόζωοι. Δε μας τρομάζει τίποτε. Με απόλυτη μυστικότητα στις κινήσεις μας, με άριστη ομάδα τσιλιαδόρων και με όρκους πίστης στον ιερό αυτό αγώνα για χάρη της φίλης μας, τα αδέσποτα θα είναι παρελθόν. Καλούμε κάθε πολίτη της Αλεξανδρούπολης κυρίως να σκεφτεί ότι μπορούσε το δικό του παιδί να ήταν στη θέση της φίλης μας. Κάντε λοιπόν κάτι απλό. Βάλτε μία καρφίτσα, βάλτε μερικά ληγμένα χάπια που έχετε σπίτι, ένα μικρό κομμάτι γυαλί σε κάθε τροφή που πετάτε, μόνο έτσι θα βοηθήσετε και εσείς στον πόλεμο εναντίον των ανεύθυνων φιλόζωων που προτιμούν τα ζώα αντί για ανθρώπους. Θα επανέλθουμε… μετράτε λοιπόν από σήμερα κιόλας πτώματα σκυλιών κυρίως, υπάνθρωποι των φιλοζωικών οργανώσεων, χάρισμά σας»


Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων αλλά και το φιλοζωικό σωματείο Αλεξανδρούπολης έχουν στείλει επιστολή στον εισαγγελέα αλλά και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την ανεύρεση και τη σύλληψη αυτών των απαίσιων καθαρμάτων. Δυστυχώς, παρά τη διάψευση του περιστατικού η ηλεκτρονική φυλλάδα που πρωτοδημοσίευσε τη μαγειρεμένη είδηση, όχι μόνο δεν την κατέβασε, αλλά επιμένει δημοσιοποιώντας αυτή τη φορά κείμενο που μιλάει για τις υποτιθέμενες πλαστικές εγχειρίσεις στις οποίες τάχα υποβλήθηκε η 17χρόνη που έπεσε θύμα του θηλυκού ζώου που την γρατζούνισε... Το μόνο που πήρε πίσω η ηλεκτρονική φυλλάδα ήταν πως το σκυλί ήταν αδέσποτο. Το σκυλί ήταν δεσποζόμενο και το παραδέχθηκαν και εκείνοι! Που ξέρετε... Μπορεί σε λίγο να αναγκαστούν να παραδεχθούν πως το μαγείρεψαν το θέμα, ειδικά όταν η δικαιοσύνη τους χτυπήσει την πόρτα.


Και οι αναγνώστες της φυλλάδας επιμένουν να σχολιάζουν. Για άλλη μια φορά λοιπόν φάνηκε το απολίτιστο και μηδαμινό μυαλό κάποιον Ελλήνων. Το μυαλό αυτών των ανθρώπων που κρατάνε τη χώρα πίσω με τη δειλία τους και το θράσος τους. Με την αμορφωσιά τους και τη στενομυαλιά τους μας έχουν φέρει ως εδώ. Αυτοί που το παίζουν ανώτερο είδος και νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να αφαιρούν ζωές. Λυπάμαι “κύριοι” αλλά όχι, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σκοτώσετε κανένα ζώο, όπως δεν έχετε δικαίωμα να σκοτώσετε άνθρωπο. Μην ξεχνάτε εσείς οι πολιτισμένοι, πως αν δεν ήταν άλλοι να σας παρέχουν αυτές τις ανέσεις που απολαμβάνετε τώρα, θα ζούσατε σε κάποιο δάσος και θα σας είχε κατασπαράξει κάποιο από τα ζώα που τόσο μισείτε, γιατί με το μυαλό που -δεν- έχετε ούτε να επιβιώσετε δεν θα μπορούσατε. Επίσης, μην ξεχνάτε ανίδεοι και απαίδευτοι κουραμπιέδες πως τα ζώα δεν έχουν καμία, μα καμία απολύτως διάθεση να σας βλάψουν εκτός αν τα απειλήσετε. Τα οικόσιτα ζώα δεν βλάπτουν κανέναν εκτός αν εκπαιδευτούν έτσι. Ο σκύλος είναι πιο πιθανόν να σας ορμήσει από χαρά ζητώντας παιχνίδι και χάδια παρά για να σας φάει. Δεν θα ζορίσω άλλο όμως το μικρό και αγύμναστο μυαλουδάκι σας γιατί μπορεί να αρχίσει να τρέχει αίμα από τα αυτιά σας. Αν δεν καταλαβαίνετε αυτά που γράφω παραπάνω, βάλτε τουλάχιστον ένα πράγμα στο ηλίθιο και μικροσκοπικό μυαλό σας. Αν ο πόλεμος από σας προς τα ζώα ξεκίνησε τώρα, ο πόλεμος από μας προς τα απαίσια μούτρα μας κρατάει καιρό τώρα. Μπορεί να έχουμε χάσει πολλές αθώες ψυχές στις μάχες, αλλά τον πόλεμο δεν τον χάνουμε. Μέρα με τη μέρα οι νόμοι έρχονται με το μέρος μας και όπως οι δολοφόνοι των ανθρώπων έτσι θα τιμωρηθείτε κι εσείς.