φολεςΑγαπητοί φίλοι προχθές το βράδυ 12/12/2012 συντελέστηκε στη γειτονιά μου ένα αποτρόπαιο και απεχθές γεγονός που κλόνισε και συγκίνησε τους περισσότερους (όχι όλους βέβαια) τους κατοίκους του Τριαδίου-Θέρμης.
Μέσω πιθανώς του γνωστού τρόπου της τροφής -παγίδας δηλητηρίασαν μερικά αδέσποτα σκυλιά, τρία εκ των οποίων βρίσκονταν υπό την προστασία και τη φροντίδα μας για αρκετό καιρό (Ρόζα-Όλιβερ-Άστρο). Δεν ενοχλούσαν κανέναν, έπαιζαν με όλα τα παιδιά και κουνούσαν πάντα με χαρά την ουρά τους, όταν τα φώναζες για να τους πετάξεις λίγα αποφάγια. Προφανώς οι δολοφόνοι τους δεν μπορούν να αποκαλυφθούν. Μία φίλη μου είπε ότι μπορεί να εμπλέκεται και ο δήμος Θέρμης. Μπορεί να είναι ένας απλός κάτοικος με γνωστή ψυχοπαθολογία (χρειάζεται για να σκοτώσεις μια αθώα ψυχή). Επειδή εκ πεποιθήσεως δεν ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής
δικτύωσης, η βοήθεια σας στη δημοσιοποίηση του θέματος ίσως ευαισθητοποιήσει κάποιους ή ανοίξει κάποια στόματα. Η μήνυση κατά αγνώστων δεν βοήθησε και στο παρελθόν. Η δημοσιοποίηση είναι καλύτερος τρόπος.


Υ.Γ. Τα ονόματα τους τα είχε δώσει η αδερφή μου η οποία είναι απαρηγόρητη


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ