Γράφει ο Brutus-x


Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κινδυνεύει να μείνει η Θεσσαλονίκη, καθώς ο ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και είναι έτοιμα να κλείσουν. Ο λόγος; Χρέη από το κράτος προς τις εν λόγω επιχειρήσεις, που τις έχουν οδηγήσει σε πολλούς και συνεχόμενους δανεισμούς, ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αλλά και να μπορέσουν να συνεχίσουν να βάζουν καύσιμα στα οχήματα τους.
Για 2 μέρες παρέμειναν κλειστά τα ΚΤΕΛ και ο ΟΑΣΘ ήταν έτοιμος να βάλει λουκέτο την 1/12. Τελικά τα ΚΤΕΛ λειτούργησαν ξανά σήμερα, 28/11 και τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ πήραν παράταση έως τις 14/12, καθώς το δάνειο που είχε ζητήσει από την Εθνική τράπεζα εγκρίθηκε.
Έτσι και οι δύο οργανισμοί περιμένουν πότε θα μας δοθεί η δόση για την οποία τόση φασαρία έγινε και ο πρωθυπουργός μας κ. Σαμαράς μας υπόσχεται πως θα φέρει την αλλαγή.
Αυτή τη στιγμή 450.000 τουλάχιστον Θεσσαλονικείς βρίσκονται στον αέρα, καθώς δεν ξέρουν αν αύριο μεθαύριο όταν θα ξυπνήσουν θα έχουν τρόπο να πάνε στις δουλειές τους.
Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της Συμπρωτεύουσας για Μετρό ακούνε μα Μετρό δεν βλέπουν! Και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να το δουν μέσα στην δεκαετία που διανύουμε. Αγοράστε λοιπόν ποδήλατα, ή αρχίστε να κάνετε μαζικά οτοστόπ, μια και άλλη λύση δεν προβλέπεται...