Γράφει ο Brutus-x


Η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να βγάλει διαταγή που απαγορεύει αύριο όλες τις υπαίθριες συναθροίσεις και τις πορείες σε περιοχές της Αττικής. Και να και το δελτίο τύπου: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=20947&Itemid=975. Προσοχή λοιπόν, αύριο να μην κυκλοφορείτε πολλοί μαζί και οι παρέες εφήβων θα πρέπει να αποφύγουν τις μαζικές συναντήσεις σε πάρκα για καφέ "σπαστό" (μπορεί να το περάσουν για υγρό εκρηκτικό) καθώς και το να φορούν φούτερ με κουκούλα...
Όπως έγραψα και εχθές στις 9 Οκτωβρίου περιμένουμε την υπέρτατη αρχηγό μας Άνγκελα Μέρκελ και φυσικά οι λακέδες της, μέσα σ'αυτούς και ο πρωθυπουργός μας (γιούπι), δεν θα μπορούσαν να αφήσουν εμάς τους κοινούς θνητούς να κάνουμε ο,τι θέλουμε την ώρα που η Υπέρτατη Αυτοκράτειρα της Ευρώπης (ΥΑΕ) θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στην μικρή και ασήμαντη Ελλαδίτσα. Έτσι λοιπόν ο αστειο-νομικός διευθυντής έβγαλε το παραπάνω διάταγμα. Φυσικά δεν πήρε μόνος του την απόφαση αυτή, καθώς υπάρχει και ο υπέροχος και μεγαλοπρεπής προστάτης των αδύναμων και αθώων πολιτών, ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ (με echo). Όχι δεν πρόκειται για κάποιον καινούργιο υπερήρωα της marvel ή της DC, άλλα για τον ένα και μοναδικό υπουργό προστασίας του πολίτη (ΠΡΟ.ΠΟ).
Η Ν.Δ. (Νέα Δικτατορία) και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την “κυβέρνηση” αυτής της χώρας, ΡΗΜΑΔ και ΠΑ.ΣΟΚ, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Οι άνθρωποι που υποσχέθηκαν πως θα μας σώσουν και θα βάλουν τους εαυτούς τους κάτω από απάνθρωπες δοκιμασίες για να το κάνουν, μας έχουν φτάσει σε άθλιο σημείο. Θα μου πεις, αυτά τα ξέραμε και από πριν, κι εγώ θα σας πω, τότε ποιος τους ψήφισε; Ποιοι απαρτίζουν αυτά τα εκατομμύρια των πολιτών που ψήφισαν (για άλλη μια φορά) αυτούς του αδίστακτους εγκληματίες; Ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν να κάνουν τέτοιο κακό σε αθώους ανθρώπους και τολμάνε να κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας; Ο,τι και να κάνουν αυτοί το κάνουν γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να το κάνουν, εμείς τους βάλαμε εκεί που είναι και μάλιστα πάνω από μία φορά. Αν δεν τους διώξουμε από εκεί τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Αύριο λοιπόν το κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να γεμίσει με κόσμο. Όπως οι χαρούμενοι δούλοι της Μέρκελ θα φέρουν αστυνομία από όλες της περιοχές της χώρας, έτσι πρέπει εκεί να υπάρχουν και Έλληνες από ολόκληρη την επικράτεια.
Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά θα καθίσουμε σαν βρεγμένες γάτες και δεν θα κάνουμε τίποτα για όλα αυτά. Μας καταπατούν καθημερινά την προσωπική μας ζωή και τις προσωπικότητες μας  κι εμείς σκεφτόμαστε πως θα πάμε στον Κιάμο την Παρασκευή...
Το στρατιωτικό καθεστώς δεν αργεί οπως φαίνεται και δεν γίνεται από αυτούς που πολλοί περίμεναν πως θα γίνει, άλλα ούτε και με τον τρόπο που το περίμεναν.
Α, να μην ξεχάσω να θυμήσω στους βολταδόρους της  ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αύριο να δώσουν την καλύτερη παράστασή τους μπροστά στο μεγάλο αφεντικό. Ποιος ξέρει, μπορεί αύριο μεθάυριο να βρίσκονται αυτοί στη θέση των τώρα πολιτικών “αρχηγών”.