Μια Λολίτα στη Λάρισα!

Λολίτα ! Ένα γατάκι 4 μηνών πολύ ήσυχη χαδιάρα και συντροφική! Είναι πεντακάθαρη κάνει την ανάγκη της στην άμμο και είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει ας επικοινωνήσει με το 6975-620.881 (Αθανασία - Νεφέλη).

ΑΜ:33/2012 -Φιλοζωικό Σωματείο ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

 

 

 

 

 

Η Balloo κάνει νάζια!

Είμαι η Balloο ένα γκριφονάκι,11 μηνών κοριτσάκι. Είμαι ναζιάρα, παιχνιδιάρα αλλά και πολύ χαδιάρα! Είμαι κορίτσι από σπίτι κι έχω τρόπους, στυλ, φινέτσα..!! Μια πραγματική κοκέτα..!!! Είμαι ήσυχη πολύ.. και τρελαίνομαι για βόλτα.. με τ’ αμάξι ή με τα πόδια!! Περιμένω μην αργείς!! Το τηλέφωνο μόλις δεις.. πάρε αμέσως να μιλήσεις και να με υιοθετήσεις!!  6975-620.881 (Αθανασία)

 

Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ν.Λάρισας -ΑΜ:33/2012 -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός.

 

 

Ο αγαπησιάρης Τιθ!

O Τιθ ζούσε στην αυλή ενός ηλικιωμένου που απεβίωσε. Εδώ και λίγους μήνες ζει έξω, σ’ ένα οικόπεδο στη γειτονιά μας, ψάχνοντας για ένα φίλο και λίγη τροφή.
Είναι ημίαιμο κοκόνι, μαύρο-καφέ, 4 χρονών, 11 κιλά, κοντούλης, όμορφος, παρότι εξέχουν δύο δοντάκια του, φιλικός με τα παιδιά, γαυγίζει σπάνια, είναι ιδιαίτερα έξυπνος, με μεγάλη ανάγκη για τρυφερότητα.
Είναι εμβολιασμένος αποπαρασιτωμένος, με βιβλιάριο υγείας.
Γεννήθηκε με τρία δάχτυλα στα πίσω του πόδια, κάτι εξαιρετικά σπάνιο σύμφωνα με τον κτηνίατρο.
Επειδή στα μάτια του φαίνεται η απόγνωση της εγκατάλειψης, ζητείται φιλόζωος που θα τον αγαπήσει και θα τον κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής του!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979046746 (Βίκη, Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης)
Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03.