Γράφει ο Brutus-X


Όλοι παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί ή τουλάχιστον το απόγευμα το δράμα και τα δάκρυα της κ. Κανέλλη. Μια φάρσα που οδήγησε σε κλάματα και σε στεναχώριες. Ένας από τους συντελεστές της εκπομπής “ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ”, για το κανάλι του ΣΚΑΙ πήγε να κάνει πλάκα στην κ. Κανέλλη, την ώρα που έβγαινε από το πλατό της εκπομπής “ΤΩΡΑ”, όπως συνηθίζει να κάνει σε πολλούς καλεσμένους. Ντυμένος με ενδυμασία πυγμάχου προσπάθησε να σατιρίσει το “ξύλο” μεταξύ αυτής και του Ηλία Κασιδιάρη. Δυστυχώς γι'αυτόν όμως τα γέλια του βγήκαν ξινά, αφού η κ. Κανέλλη ξέσπασε σε κλάματα και φωνές και επέστρεψε στο πλατό του “ΤΩΡΑ” για να μας πει τον πόνο της. Αφού ξετύλιξε το δράμα που έζησε στα γάντια του μποξ του αδίστακτου φαρσέρ, έκανε άλλο ενα κήρυγμα για την Χρυσή Αυγή (όχι που θα έχανε την ευκαιρία) και αποχώρησε. Δεν άφηνε ούτε την Τσαπανίδου να ολοκληρώσει τη συγγνώμη που ήθελε να πει εκ μέρους του καναλιού.


Το σχόλιό μου; Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο ευαίσθητη η Λιάνα και ότι θα την έπαιρναν τα ζουμιά στο πλατό της εκπομπής για μια πλάκα. Πόσο μάλλον για ένα γεγονός το όποιο η ίδια αποδέχτηκε σαν μια νέα Ζήνα της πολιτικής. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να κάνεις πλάκα σε κάποιον για κάτι που τον πονάει, αλλά αυτό δεν φάνηκε να την έχει πονέσει και τόσο πολύ. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Παναθηναϊκή συμμαχία έχασε ένα πολύτιμο μέλος της. Κλάάάάμα στους Σ.Φ. του Παναθηναϊκού...


Πάντως δεν νομίζω πως είναι τυχαίο πως κάθε φορά που πάει να ψηφιστεί κάτι, ή να περάσουν κάποια μέτρα έχουμε τέτοια επεισόδια (από σαπουνόπερα). Είπαμε η τεχνική του ταχυδακτυλουργού πιάνει πάντα!


Και για όσους δεν είδαν το βίντεο, ορίστε!http://www.youtube.com/watch?v=_Ap_uSmA8ZY