(Αντι)γράφει η Cherry Lee


Αν ζείτε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, διαθέτετε πισίνα και ψάχνετε για μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα για να... τρομάξετε τους γονείς των συμμαθητών του παιδιού σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο πάρτυ γενεθλίων του τον Τομ Μπάρετ και τον αλιγάτορα του.Πως; Για μόλις 175 δολλάρια ο Τομ θα έρθει να κολυμπήσει μαζί με τον αλιγάτορα του στην πισίνα σας.
«Εχουν ξετρελαθεί όλοι με την ιδεά» παραδέχεται ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ενώ εξομολογείται ότι η «έμπνευση» του ήρθε την στιγμή που είχε πραγματικά μεγάλη ανάγκη λόγω «αναδουλειάς»
Ο Τομ εξηγεί πως όταν είσαι 9-10 χρονών βαριέσαι εύκολα και πολύ περισσότερο τα πάρτυ με κλόουν, φουσκωτά κάστρα κλπ κλπ, όλοι κάνουν τέτοια. Φανταστείτε λοιπόν τον ενθουσιασμό που μπορεί να νιώσει ένα πιτσιρίκι κολυμπώντας στην πισίνα παρέα με έναν κροκόδειλο.
Βέβαια, πριν ξεκινήσει το πάρτυ, φροντίζει να δέσει το στόμα του μικρού αλιγάτορα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση «ατυχήματος»
Η επίσημη αρχή προστασίας και διατήρησης της άγριας και θαλάσσιας ζωής της Φλόριντα σημειώνει ότι ο εν λόγω κύριος «δεν κάνει κάτι παράνομο», αλλά δεν είναι «πρακτική η οποία που πρέπει να ενθαρρύνεται». Φυσικά, ούτε και εμείς επικροτούμε τέτοιες δραστηριότητες... Αν μη τι άλλο το κολύμπι στην πισίνα δεν είναι μέρος της φύσης του αλιγάτορα!
Πάντως, όπως φαίνεται κι από το βίντεο τα πιτσιρίκια φαίνεται να το απολαμβάνουν (όχι όμως και ο αλιγάτορας)