Γράφει ο Brutus-x


Σήμερα παρακολουθώ από το πρωί κανάλια και sites/blogs για να βρω κάτι και να μπορέσω να τελειώσω το έπος μου. Την τριλογία “Η Μέρκελ στην Ελλάδα”.


Οι δηλώσεις πολλές, οι γνώμες ακόμα πιο πολλές, οι Γερμανοί παρουσιάζουν την καγκελάριό τους (και ΥΑΕ*) ως σωτήρα και λένε πως θα έπρεπε να την υποδεχτούμε με σημαίες και φωτογραφίες της και να ζητωκραυγάζουμε χειροκροτώντας την. Οι Έλληνες είναι διχασμένοι, άλλοι λένε πως καλά έκανε και ήρθε και πως φαίνεται να θέλει να βοηθήσει και άλλοι βρίζουν με τα χειρότερα λόγια και την στέλνουν να συναντήσει τον πατέρα της (μόνο κόρη του Εωσφόρου θα μπορούσε να είναι...). Σε αυτό που συμφωνούν σχεδόν όλοι πάντως είναι πως η Ελλάδα έχει κάνει προόδους και πως οι πολιτικοί μας κάνουν προσπάθειες και πάνε πολύ καλά (που το είδαν ήθελα να ήξερα).


Η άφιξη της έγινε χωρίς απρόοπτα, ο στρατός την υποδέχτηκε με τιμές και φανφάρες μαζί με τον πρωτολακέ της και πρωθυπουργό μας Α. Σαμαρά.


Την ίδια ώρα στο σύνταγμα ο κόσμος καθόταν και κοιτούσε τι όμορφο που είναι το κτήριο της βουλής. Κάποιοι αποφάσισαν να επιτεθούν στην αστυνομία με πέτρες και μολότοφ και οι αστυνομία απάντησε με χημικά (χμμμμ, de javu...).


Πολλές οι γνώμες λοιπόν και ήρθε η ώρα να σας πω κι εγώ τη δική μου και να βάλω ένα τέλος σε αυτή την τριλογία.


Έχω μερικές απορίες όμως πρώτα. Τι θα γινόταν άραγε αν οι στρατιώτες που κρατούσαν τα Μ-16 τους επ' ώμου τα γυρνούσαν κατά πάνω των δυναστών μας και τους έκαναν ελβετικό τυρί; Τι θα γινόταν αν όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν στο σύνταγμα και κοιτούσαν την πρόσοψη του κτηρίου φωνάζοντας συνθήματα και χαζολογώντας έπαιρναν φόρα και τους παίρναν όλους παραμάζωμα (αστυνομία και κάγκελα και οχήματα); Τι θα γινόταν αν σταματούσαμε να παρακολουθούμε την προπαγάνδα των καναλιών και των ΜΜΕ γενικά;


Νομίζω πως έχω την απάντηση μου. Θα ξυπνούσα και όλα θα τελείωναν...


Ό,τι και να λέμε όμως δεν φταίει η Μέρκελ, όχι μόνο αυτή, πρώτα φταίμε εμείς, εμείς με τις μίζες, τα λαδώματα, τις λαμογιές, τα βύσματα, τα γρηγορόσημα, τις κλεψιές, τις απατεωνιές και η λίστα μπορεί να συνεχίσει μέχρι τη δευτέρα παρουσία (της Μέρκελ).


Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, απλά εδώ είναι πιο ανεξέλεγκτα τα πράγματα και τα ζούμε και στο πετσί μας, αλλιώς να στα λένε και αλλιώς να τα ζεις.


Νομίζω πως ο κόσμος μας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχει ελπίδα πια. Νομίζω πως ήρθε η ώρα καταστροφής αυτού του κόσμου και από τις στάχτες του ένας καινούριος, καλύτερος και αναγεννημένος κόσμος να δημιουργηθεί.


Ναι, εντάξει, ξέρω....


Όμως μια τριλογία πρέπει να έχει και ένα επικό τέλος και τι καλύτερο από αυτό;


Τέλος πάντων (ειρωνεία), ας μην μένουμε στην φαντασία μόνο, ας βγούμε εκεί έξω και ας την κάνουμε πραγματικότητα. Αρκετά ασχοληθήκαμε με Άνγκελες και Αντώνηδες και Γιωργάκηδες και Κωστάκηδες. Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, μόνο εμείς.


Έτσι λοιπόν θα τελειώσω την τριλογία μου. Με την αρχή μιας επανάστασης. Έτσι για να μπορέσω να κάνω και δεύτερη τριλογία.


Αυτά λοιπόν από μένα. Πάω τώρα να καταστρώσω το σχέδιο μου για την καταστροφή του κόσμου.


Brutus over and out!


 

*βλ. http://trupokarudos.com/?p=9193