Γράφει ο Brutus-x


Μεγάλη δύναμη αστυνομικών που έπινε καφέ και χαζολογούσε ήταν μαζεμένη στη ΔΕΘ χθες το πρωί για να προστατέψουν τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να μπορέσει να μπει στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός και να μας αραδιάσει για άλλη μια φορά τα ψέματα του.Συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός γονάτισε για να ακούσει τα παράπονα των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Παραπληγικών και αφού σκουπίσαμε τα πολλά δάκρυα συνεχίζουμε...
Αφού εισήλθαν στον χώρο συνεδριάσεων απολαύσαμε την υπέροχη φωνή του μαγευτικού Πανίκα που έψαλε για τον αγιασμό της έκθεσης μαζί με τον μητροπολίτη Άνθιμο και τους λοιπούς φαρισαίους, και στη συνέχεια ακούσαμε τις απίθανες δηλώσεις του πρωθυπουργού, που θα ήταν φοβερές για σενάριο ταινίας του hollywood ή μάλλον του bollywood.
Με τη λήξη της “γιορτής” ο κ. Σαμαράς έγινε καπνός και οι δημοσιογράφοι ίσα που πρόλαβαν να πάρουν μερικές δηλώσεις από το στόμα του, προτού οι μαυροφορεμένοι ασφαλίτες τον χώσουν μέσα στη θωρακισμένη BMW, η οποία μόνο που δεν σπινιάρισε για να εξαφανίσει από τον χώρο της έκθεσης τον πρωθυπουργό.
Λίγες στιγμές αργότερα η πορεία των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών ξεκίνησε για το Μακεδονία Παλλάς με σκοπό τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά. Αντί γι' αυτόν βέβαια, το αντιπροσωπευτικό σώμα που πήγε βρήκε τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, ο οποίος τους έδωσε το λόγο του πως θα κανονίσει την ακρόαση τους από τον πρωθυπουργό. Μάλλον θα τους βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα στους δρόμους, αφού οι πολιτικοί μας φημίζονται για το γεγονός πως τηρούν της υποσχέσεις τους...
Η πορεία έληξε χωρίς απρόοπτα και όλοι πήγαν σπίτι τους για μεσημεριανό, μια και είχε περάσει η ώρα και κόντευε 14.00!
Το απόγευμα περίπου 18.00 η ώρα στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου (και όχι του Ευάγγελου που δεν θα γίνει άγαλμα ποτέ...) στην Εγνατία, άρχισαν να μαζεύονται άτομα της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ, και των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας.
Στην πορεία συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν μας απογοήτευσε και είχε για ακόμα μια φορά Πακιστανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες στις “γραμμές” του να κρατάνε ένα πανό με τυπογραφικό λάθος που βγάζει μάτια: “ΕΡΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ” και να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Την πορεία τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Τσιπρας για περίπου 15 λεπτά, αφού ήρθε, είδε, έκανε δηλώσεις και χάθηκε αφήνοντας ένα σύννεφο καπνού πίσω του, γιατί είναι και γνωστός νίντζα της πολιτικής!
Η πορεία πέρασε από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου η ΓΣΕΕ και το σώμα πυροσβεστών έστειλαν αντιπροσωπία στον Υπουργό κ. Καράογλου και μετά έφυγαν. Την πορεία συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ περνώντας από την Καμάρα, τη ΔΕΘ και το Λευκό Πύργο για να καταλήξουν στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου και διαλύθηκαν. Η πορεία ήταν ήσυχη και δεν σημειώθηκαν επεισόδια.
Παράλληλα με αυτήν την πορεία γινόταν πορεία που συμμετείχε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι.
Κάποιοι διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία του ΠΑΜΕ πέταξαν καρπούζια μπροστά από την ΔΕΘ στη μεριά της ΧΑΝΘ.
Γενικά φέτος τα πράγματα ήταν ήσυχα και δεν είχαμε φασαρίες όπως πέρυσι, πράγμα καλό για την πόλη και τους επισκέπτες της έκθεσης.
Παρόλα αυτά κάποια στιγμή θα πρέπει κάτι να γίνει με όλους αυτούς τους ψεύτες και υποκριτές που μας κυβερνάνε και μας κοροϊδεύουν καθημερινά λέγοντας μας κακόμοιρους και κοπρίτες.
Αρκετά την έχουν γλιτώσει νομίζω μετά από όσα έχουν κάνει, είναι καιρός να τιμωρηθούν και αν δεν το κάνουμε εμείς δεν θα το κάνει κανένας.
That's all folks