"Μειωμένες τιμές βρεφών.


Μέσα από τη συνεχή αναζήτησή μας για την προσφορά της καλύτερης δυνατής τιμής προς τον καταναλωτή και αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι στην Ελλάδα και ότι η συντροφιά ενός “φίλου”, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι επιτακτική ανάγκη, ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τις τιμές των εισαγόμενων βρεφών, χωρίς καμία παραχώρηση στην υψηλή ποιότητα μορφολογίας τους, που μας έχει καθιερώσει στη συνείδηση του καταναλωτή."


Δεξιά και αριστερά βλέπετε διάφορες φωτογραφίες από τα βρέφη που εμπορεύονται. Λευκά, μαύρα, κίτρινα, ερυθρόδερμα, ξανθά, μελαχρινά , κοκκινομάλλικα, βρέφη για κάθε γούστο!


Το παραπάνω κείμενο είναι αναρτημένο σε ιστοσελίδα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων που εμπορεύεται ζώα. Η διαφορά είναι πως η λέξη κουτάβι αντικαταστάθηκε από την λέξη βρέφος. Αυτό όμως που για κάποιους είναι ένα προϊόν, στην πραγματικότητα είναι ένα ζωντανό πλάσμα. Όχι δεν το δημιούργησε μηχάνημα, δεν είναι αντικείμενο αλλά ένα πλάσμα. Ο κάτοχος ζώου δεν είναι ούτε καταναλωτής, μα ούτε και ιδιοκτήτης, είναι κηδεμόνας και αυτό δεν νοούν να το καταλάβουν οι έμποροι ψυχών.


Αν λοιπόν επιμένετε να αγοράσετε κάποιο ζώο και όχι να υιοθετήσετε κάποιο από τα εκατοντάδες χιλιάδες αδέσποτα της περιοχής σας που έρχονται σε εσάς δωρεάν, σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν αν το παιδί σας ήταν για κάποιον εμπόρευμα με τιμή και barcode...


 Διαβάστε ακόμη: Αν κάποιος σου έπαιρνε το νεογέννητο μωρό σου και το πουλούσε πως θα αισθανόσουν;