Από σήμερα Τετάρτη 15 Αυγούστου κλιμάκιο κτηνιάτρων έχει ξεκινήσει επιχείρηση στειρώσεων των αδεσπότων της Ρόδου στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου. Πρόκειται για μια ενέργεια που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου και του Δήμου Ρόδου, και θα διαρκέσει για ένα διάστημα περίπου 10 ημερών.
Οι κάτοικοι της περιοχής που φροντίζουν ορισμένα αδέσποτα (σκυλιά αλλά και γάτες) και τα οποία είναι δεν έχουν στειρωθεί, αλλά και οι επισκέπτες που έχουν εντοπίσει αστείρωτα αδέσποτα ζώα μπορούν να καλούν στο 2241069476 το Δημοτικό Κυνοκομείο καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι για περισσότερες λεπτομέρειες.


Διαδώστε το!


From today and for the next 10 days, a team of vets will be neutering stray dogs and cats at the Municipal Kennels of Rhodes. This is an action that takes place in collaboration of Rhodes Animals Welfare Society and the Municipality of Rhodes.


If you are a citizen of Rhodes or you are a tourist and have noticed
uneutered strays around your accomodation,you can contact RAWS Municiple Kennels 0030 22410 68476 from 8am-2 pm Greek time for information.


Spread the world!