Υπάρχουνε ζώα που κυκλοφορούν άρρωστα και εκτεθειμένα σε πολλούς κινδύνους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης... Κανένα σωματείο δεν κατέστη δυνατό να τα έχει αναλάβει ως τώρα, εξαιτίας της πληθώρας των περιστατικών . Ο Δήμος Θεσσαλονίκη δεν έχει φροντίσει για αυτά όπως όφειλε με βάση το νόμο. Ζουν στο δρόμο περιμένοντας το θάνατο, είτε από αρρώστια, είτε από φόλα, είτε από τα διερχόμενα οχήματα... Υπάρχει ελπίδα να σωθούν από τους δρόμους της πόλης;Μεγαλόσωμο αδέσποτο προσπαθεί να επιβιώσει μόνο του στους δρόμους. Είχε χάσει λόγω χτυπήματος προσωρινά την όραση του Βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης κοντά στο Μέγαρο Μουσικής.

 

 

 

 

 

 


Περιοχή Παραλίας Θεσσαλονίκης, προς την οδό Σοφούλη. Έχει πεσμένα αυτιά, το ένα του αυτί είναι σπασμένο.


 


 


 


 


 


 


 

 

 

 

 

 

Θηλυκός γερμανικός ποιμενικός. Στάση Ανάληψη, στη Β. Όλγας

 

 

 

 

 

 

 

Ο Nadal συχνάζει από το καλοκαίρι του 2011 κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται απέναντι από τη νησίδα των Goodys, εκεί στο πρώτο κτήριο της Ανθέων από την πάνω πλευρά. 

 

 


 

 


Αστείρωτη θηλύκια σκυλίτσα στο Πάρκο Νερών στη Μπότσαρη.

 

 

 

 

 

 

 

 Άρρωστο, νεαρό μεγαλόσωμο αρσενικό σκυλάκι κυκλοφορεί στην περιοχή ανάμεσα στο Ιπποκράτειο, την Μπότσαρη και την παραλία στη Θεσσαλονίκη. Έχει άμεση ανάγκη από βοήθεια.
 

 

 

 

 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να βάζουν λίγο φαγητό και νερό στα ζώα αυτά... Επικοινωνία: 6973463123 Δάφνη Ιωάννου.