Μαργαρίτα Λου η Κόκκινη μικρούλα εδώ
Γατουλιτσα στειρωμένη απείρου καλλονής και λουλουδίασης όπως είναι φανερό θα γεμίσει λουλούδια και χουρχουρητά τη ζωή σας και θα είστε σίγουρη ότι αν δεν έχετε λεφτά θα είναι το κόσμημα του σπιτιού σας.


 


 


 


 


 


 


 


 


ΖΙΠΟΥΝΑΚΙ από τα Μέγαρα ψάχνει σπιτάκι. Πολύ λαίμαργο γατουλάκι γεμάτο ζωή θέλει να ζήσει και τρώει γεμάτο όρεξη, θέλει τα χαδάκια του και σας τρίβεται με αγάπη.


 


 


 


 


 


ΚΟΥΚΟΥΝΑΚΙ ΜΙΝΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ
Τσα! και τώρα θα με υιοθετήσεις ! Το κατάλαβες; Από όλα τα γατάκια εμένα θα πάρεις το χαριτωμένο το σκερτσόζικο και το ζουζουνάκι.. Άντε σε περιμένω να πάρεις τηλέφωνο


 


 


 


 


 


 


Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ βρέθηκε και αναζητά την Αμερική του, τη γη της επαγγελίας τη γεμάτη αγκαλιές να εξερευνήσει. Kροκετάκια ζητά και νεράκι. Ήρθε κατευθείαν πάνω σε μια εθελόντρια που της ήταν αδύνατο να μην τον πάρει αλλά δυστυχώς και αδύνατον να τον κρατήσει, μια και έχει ήδη πολλά ζώα . Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμενος και αναζητά γρήγορα το σπιτάκι του.


Δίνονται μόνο για σπίτι, ή για  ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες. Θα προηγηθεί συμβόλαιο υιοθεσίας και ο ανάδοχος θα συμφωνήσει για τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος.
Θα ακολουθήσει  εκπαιδευτική διαδικασία υιοθεσίας  και ειδική προσαρμογή.
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσνίκης 47320/ 2/9/2010
6979780445(2-4μμ) και SMS
thessalonikicatgroup@gmail.com
www.thessalonikicatgroup.org