Τον λένε Θοδωρή, είναι ένας από τους χιλιάδες ανέργους στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Νεαρός, εντελώς μόνος και με πολλά προβλήματα (κοινωνικά,οικονομικά,βιολογικά και ψυχολογικά). Εντελώς μόνος μια και η μητέρα του, η μόνη του οικογένεια, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική δομή. Μόνη του συντροφιά το σκυλάκι του και το παπαγαλάκι του.


Ο Θοδωρής μέχρι τώρα ζούσε κάνοντας μικροθελήματα. Τα χρήματα όμως δεν αρκούσαν για τη στέγη που ενοικίαζε. Έτσι, βρέθηκε να μένει στο διάδρομο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα δυο του ζωντανά και τα ελάχιστα υπάρχοντα του.


Ο Θοδωρής εντοπίστηκε με συμπτώματα ασιτίας. Καχεκτικό και πεινασμένο ήταν και το σκυλάκι του. Είχε ανάγκη άμεσης ιατρικής βοήθειας και ψυχολογικής υποστήριξης. Έπειτα από την κινητοποίηση πολιτών που διέδωσαν την ιστορία του στο διαδίκτυο, ο Θοδωρής βρήκε μια προσωρινή στέγη.  Επείγει όμως το να βρει μια εργασία. Μπορείτε να βοηθήσετε επίσης οικονομικά εφόσον μπορείτε και επιθυμείτε καταθέτοντας έστω και ένα ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό:


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ
Εθνική Τράπεζα
216/351926-08