Ο άτυχος Μένιος!


 

Σε μία εξόρμηση(17/03) στον Ασπρόπυργο,αντικρίσαμε ένα φριχτό θέμα,ένα σκυλί με σχοινί στο λαιμό που είχε ήδη σκίσει το δέρμα και είχε χωθεί βαθιά δημιουργώντας μια μεγάλη και γεμάτη πύον πληγή.

Η καταταλαιπωρημένη αυτή ψυχή,ο Μένιος μας,αποζητά διαρκώς την ανθρώπινη παρουσία,είναι κρίμα να τον αφήσουμε να γυρίσει πάλι πίσω,εκεί όπου δεν τον ήθελαν ούτε οι άνθρωποι αλλά ούτε και τα ζώα αφού δεν ανήκει στην αγέλη τους.

Ο Μένιος,μόλις ενός έτους, είναι στειρωμένος,βρέθηκε ύποπτος για Ερλίχια(η θεραπεία του έχει ολοκληρωθεί)και αρνητικός σε Καλα-αζάρ.

Δώστε μια ευκαιρία σε αυτό το καλοκάγαθο πλάσμα που έχει σταθεί τόσο άτυχο στη μέχρι τώρα του ζωή... Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπάκι που θα επιβαρύνει οικονομικά το μελλοντικό κηδεμόνα.

Ο Μενιος μας πλἐον βρίσκεται στην πανσιόν όπου δέχεται επισκέψεις και χαδάκια!
http://www.animalhotel.gr/kennels.html
Αρ.Πρωτ 4247/2002 Ζωοφιλικός Σύλλογος Βουλιαγμένης ο Άργος

Η γλυκιά Κανελίτσα


Το θηλυκό αυτό Επανιέλ,είναι περίπου ενός έτους και βρέθηκε στον Προαστιακό στο Κορωπί.
Τα περισσότερα από τα ζώα που περιθάλπονται από την ομάδα μας αφού τελειώσουν τη θεραπεία τους και στειρωθούν επιστρέφουν πίσω στον Ασπρόπυργο.Κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατο για τη μικρή μας Κανελίτσα!

Είναι αρνητική σε Ερλίχια και Καλα-αζάρ,στειρώθηκε στις 7 Μαΐου και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.Θα μπει τσιπάκι που θα επιβαρύνει οικονομικά το μελλοντικό κηδεμόνα.

Φορούσε μαύρο λουράκι και φαινόταν "φρεσκοπαρατημένη".Δεν έχει μικροτσίπ και δεν την έχει αναζητήσει κανένας στη γύρω περιοχή...

Αν γνωρίζετε κάτι ή θα θέλατε να την υιοθετήσετε,επικοινωνήστε με τη Γιάννα στο 6946-042395.

Ευχαριστούμε,τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου

Αρ.Πρωτ 4247/2002 Ζωοφιλικός Σύλλογος Βουλιαγμένης ο Άργος

Και οι γατούλες...


Το Καπανάκι ο Σταλίτσας


Το βρήκαν περιδιαβαίνοντας στο Καπάνι (αγορά της Θεσσαλονίκης) πίσω από ενα τσουβάλι, ήταν πολύ φοβισμένο. Κινδύνευε από αυτοκίνητα και ανθρώπους. Φιλοξενείται από εθελόντρια της "Γατοομάδας Θεσσαλονίκης" και άρχισε ήδη να χαϊδεύεται. Είναι πολύ χαδιάρικο και καλό, παρά τον αρχικό του φόβο.


 

 

 

 

To ΒΕΛΟΥΔΑΚΙ με το ροζ ΓΛΩΣΣΑΚΙ


Δείτε τι είπε η εθελόντρια που το βρήκε : "Παιδιά το βρήκα κάτω από το σπίτι μου έκλαιγε και πήγαινε στους περαστικούς το είδα από το παράθυρο. Εκείνη τη στιγμή κάποιοι έκαναν κίνηση να το κλωτσήσουν! Άρχισα να φωνάζω σαν τρελή και κατέβηκα και το μάζεψα (βασικά το φώναξα και σκαρφάλωσε πάνω μου και άρχισε να γουργουρίζει). Όποτε αποπαρασιτωμενο πια ψάχνει σπιτάκι κι αυτό."


Δίνονται μόνο για σπίτι με συμβόλαιο υιοθεσίας. Ο κηδεμόνας θα πρέπει να συμφωνήσει στο να στειρωθούν και να μπει μικρότσιπ , όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα.


ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσνίκης 47320/ 2/9/2010
6979780445(2-4μμ) και SMS
thessalonikicatgroup@gmail.com
www.thessalonikicatgroup.org


Για τις φάτσες της ημέρας επικοινωνείτε στο zoofilia@trupokarudos.com. Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στη δημοσίευση των αγγελιών