Ο Θανασάκης είναι ένας μικρός κανισάκος που εγκαταλείφθηκε  στον προαύλιο χώρο μιας εκκλησίας από κάποιους "Χριστιανούς". Ο Θανασάκης είναι ένα ζώο άρρωστο, και προφανώς αυτή ήταν και η αιτία που τον εγκατέλειψαν. Το ζώο εντοπίστηκε από την κυρία Ειρήνη Καλυβιώτη  την περασμένη εβδομάδα. Αυτή παρέλαβε ένα ζώο που πέθαινε και το μετέτρεψε σε σκύλο που κουνάει ξανά την ουρά και γαβγίζει.


Σήμερα η κ. Καλυβιώτη ζητά τη βοήθεια μας για την κάλυψη των υπέρογκων εξόδων της περίθαλψης του Θανασάκη:"Οι εξετάσεις για την ερλίχεια και την λεϊσμάνια, η διάνοιξη του αποστήματος, ο χειρουργικός καθαρισμός η ειδική διατροφή, η εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση, καθώς και η φιλοξενία του καλύφτηκαν από εμένα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω, ότι το απόστημα έκλεισε…έχει πάρει βάρος, και ξεδιπλώνει έναν εξαίρετο χαρακτήρα, με κάθε έμβιο πλάσμα που ανταμώνει! Ζήτησα από τον γιατρό μας, κο Παπαγεωργίου Δημήτρη, να μου ετοιμάσει μια λίστα με το τί χρειάζεται ο μικρός και το κόστος όλων! Και είχε την καλοσύνη, να μου κάνει καλύτερες τιμές από τις κανονικές, λόγω της κατάστασης του μικρού, και του γεγονότος ότι μιλάμε για ένα ζώο, αδέσποτο! Συνεπώς...
1) Οι βιοχημικές που θα γίνουν πριν την θεραπεία για λεϊσμάνια, ώστε να σιγουρέψουμε νεφρά και συκώτι
2) Τα φάρμακα, όπως milteforan, και, zyllapour για την λεϊσμάνια, και vibramycine,και prezolon για την ερλίχεια, μια θεραπεία που θα γίνει για 45 μέρες, μέχρι την πλήρη ίαση του ζώου.
3) Ο καθαρισμός δοντιών και εξαγωγή δυστυχώς μερικών, που λόγω κακής πρότερης διατροφής του και καχεξίας έχουν χαλάσει, και καθιστούν μαρτυρικό το μάσημα για αυτόν,
4) Φυσικά στείρωση
5) Βιοχημικός και αιματολογικός έλεγχος κατά την διάρκεια της θεραπείας για να βλέπουμε πώς πάμε
Αυτά θα στοιχίσουν όπως μου είπε, στα 450 ευρώ! Άνοιξα λογαριασμό, στο όνομά μου, και κατέθεσα και 50 ευρώ για καλή αρχή!
Ο αριθμός είναι 085/605985-60
Εθνικής Τραπέζης,
στο όνομα Καλυβιώτη Ειρήνη του Θεοδώρου.
IBAN GR4001100850000008560598560
Όσοι θελήσετε να βοηθήσετε, μπορείτε να καταθέσετε ότι ποσό μπορείτε, ακόμα και η πιο μικρή προσφορά σας, για μας είναι σημαντική, και θα σας παρακαλέσω, να αναγράψετε στην κατάθεση το όνομά σας, ώστε να μπορέσω να ζητήσω εκτυπωμένη την λίστα των καταθετών από την τράπεζα.
Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε μέσω inbox με όνομα, ημερομηνία και ποσό, ώστε να μπορώ να ελέγχω το συγκεντρωτικό ποσό. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να ζητήσω οικονομική ενίσχυση για περιστατικό με αδέσποτο, και θέλω όλα να γίνουν με απόλυτη διαφάνεια! Θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων βοηθήσουν, και σταθούν στο πλάι του μικρού! Όταν ο στόχος επιτευχθεί θα σταματήσει η όλη διαδικασία! Στην περίπτωση, που το ποσό υπερβεί τα 450 ευρώ τότε τα χρήματα θα πάνε, σε στείρωση αδέσποτου, ή σε περιστατικό που θα προτείνετε εσείς μέσα από το Fb και θα χρήζει άμεσης βοήθειας! Οι αποδείξεις του κτηνιάτρου, των φαρμάκων, κτηνιατρικών και μη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων καθώς και ενημέρωση με οπτικο-ακουστικό υλικό του Θανασάκη, θα δημοσιοποιείται στο fb. Σας ευχαριστώ πολύ, όσους θελήσετε να μας στηρίξετε, και όσους μας στείλετε την θετική σας ενέργεια που έχουμε επίσης ανάγκη!
Τα στοιχεία του κτηνιάτρου που τον παρακολουθεί, για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωσή σας από τον ίδιο, είναι….
Παπαγεωργίου Δημήτρης
Δημητρίου Λιούμη 5 Κερατέα
Τηλ. Ιατρείου: 2299067494"