Ο Τρυποκάρυδος έλαβε πριν λίγο από αναγνώστρια την παρακάτω καταγγελία:


"ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΔΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2010 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΕΑΜΑ 7 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΣ ΚΑΙ 2 ΣΚΥΛΙΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΩΘΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ 1.

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011(ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ)ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΕΛΩΝΕΣ(ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ!) ΜΕ ΣΥΝΤΕΘΛΙΜΕΝΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΗ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΑ(ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ!!)..

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΙΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ!! ΟΙ ΔΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΞΩΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ..

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΕΣ 20 ΓΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΡΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ 3 ΓΑΤΑΚΙΑ 1 ΜΗΝΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ..

ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΚΕΙ Ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΔΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

ΟΙ ΔΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ..

ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ"