Έχετε καταφύγιο ζώων; Ανήκετε σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο; Θέλετε να καταχωρήσετε και να ταξινομήσετε όλα τα στοιχεία όλων των ζώων που φιλοξενείτε και στη συνέχεια εύκολα και γρήγορα να τα προωθήσετε για υιοθεσία; Το Animal Shelter Manager, είναι το κατάλληλο λογισμικό για εσάς. Και φυσικά είναι ελεύθερο και δωρεάν!


Τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με το Animal Shelter Manager; Μπορείτε με πολύ απλό και εύκολο τρόπο (προτείνεται ακόμη και για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πάρα πολλά για τους Η/Υ), να καταχωρήσετε τα πλήρη στοιχεία κάθε ζώου που φιλοξενείτε. Έτσι, θα έχετε στη διάθεση σας πληροφορίες για το που και σε ποια κατάσταση βρέθηκε, το πλήρες ιατρικό του ιστορικό, το ιστορικό των εμβολιασμών του, τον αριθμό του τσιπ του, την ημερομηνία της αποπαρασίτωσης του και όποια άλλα στοιχεία θεωρείτε χρήσιμα. To λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν, αν ωστόσο θέλετε να έχετε από παντού πρόσβαση στα δεδομένα σας, και όχι μόνο από τον υπολογιστή σας, μπορείτε με ένα πολύ μικρό κόστος να φιλοξενήσετε τη βάση σας και να έχετε πρόσβαση από παντού ανά πάσα στιγμή.  Και όταν λέω πως θα έχετε πρόσβαση στη βάση ανά πάσα στιγμή το εννοώ. Μπορείτε από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή να συνδεθείτε στα δεδομένα σας, αρκεί η συσκευή αυτή να διαθέτει πρόσβαση στο internet. Με λίγα λόγια, βρίσκεστε στο κτηνίατρο και ξαφνικά ανακαλύπτετε πως χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία για κάποιο ζώο. Μπαίνετε από το κινητό σας στη βάση δεδομένων και βρίσκετε άμεσα ό,τι χρειάζεστε! Φυσικά αυτό δεν σας υποχρεώνει κανείς να το κάνετε εάν δεν το έχετε ανάγκη.Το σπουδαιότερο όμως ίσως είναι πως με αυτό το εργαλείο θα μπορείτε να δημοσιεύετε εύκολα και γρήγορα τις αγγελίες για την υιοθεσία κάποιου ζώου σε φιλοζωικά site και στο facebook. To Animal Shelter Manager δημιουργεί αυτόματα galleries με τα ζωάκια σας για να μπορείτε να τα αναβάσετε εύκολα και γρήγορα.


Είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows, Macindosh, Linux) και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να αρχίσετε να ταξινομείτε τα ζωάκια του καταφυγίου σας άμεσα!


Θα χρειαστείτε κωδικούς:
Για το πρόγραμμα είναι
user
letmein


Ενώ για να εγκαταστήσετε το ISO στον υπολογιστή σας, ο χρήστης είναι asm και κωδικός του root είναι asm.


Συνιστάται και για χρήση από κτηνιάτρους.


Μπορείτε να δείτε ένα demo του προγράμματος εδώ


Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στη FOSSCOM 2012 , στις 13 Μαΐου στις Σέρρες.


 

Μην αφήσετε τη φιλοζωία να γίνει σπορ των πλουσίων ισχυρών. Ευαισθητοποιηθείτε για τους ανθρώπους και για τη χώρα σας.


Διαβάστε ακόμη:


Βλέπω το θάνατο σου- η ελληνική εκδοχή. Από το ένδοξο 2004, στο "λεφτά υπάρχουν" και από εκεί στο παρόν και το μέλλον.


Η ζωή της δεν αξίζει λιγότερο, επειδή δεν είναι επώνυμη!
ΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ