Δεκάδες τα περιστατικά κακοποιησης ζώων που μας καταγγέλλονται... "Θαυμάστε" ακόμη τρία!Φιλοζωικός Σύλλογος Διονύσου


Πριν λίγο με ειδοποίησαν πως στο κέντρο του Διονύσου ένα σκυλάκι πολύ αδύνατο ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητο.
Πού να φανταστω; Ενα ποιντεράκι αρσενικό, μικρής ηλικίας, αποστεωμένο και εγχειρισμένο πρόσφατα, στο πίσω αριστερό ποδι, το οποίο δυσκολεύεται να πατήσει.Ζυγίζει κάτω απο 10 κιλά και είναι πραγματικά σε πολύ άσκημη κατάσταση.
Λυπάμαι που προβαίνω σε συμπεράσματα, αλλα το ζώο φέρει αλυσίδα , απο τις γνωστες, τις χοντρές, που οι αξιαγάπητοι δένουν τα εργαλεία τους…
Οτι τα εγκαταλείπουν είναι γνωστό.Ότι τα εγχειρίζουν σε αυτή την κατάσταση και τα εγκαταλείπουνε, ομολογω με σοκάρει!!
Αναζητούμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον κτηνίατρο που έχει πραγματοποιήσει την επέμβαση, καθως και στοιχεία του πρωην "ιδιοκτήτη" του. Και ζητούμε απεγνωσμένα ένα ζεστο χωρο φιλοξενίας προκειμένου ν'αναρρωσει και να φάει.
τηλ 6936790790
Φιλοζωικός Σύλλογος Διονύσου 2343/2004Ζωοφιλική Σαλαμίνας


ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΖΕΙ ΣΤΗΝ 7Η ΣΤΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ/ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΤΕΣ 31.3 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ.ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΤΙΖΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΖΩΟ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΔΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ.
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΑΡ.ΛΟΓ ALPHA BANK 180 00 2101 111700 Zoofiliki Salaminas ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ IBAN GR 90 0140 1800 1800 0210 1111 700 TIL: 6938209651ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Κέντρου Διάσωσης & Υιοθεσίας Αδέσποτων


30/3/2012
Μας ειδοποίησαν από τον Δήμο Βάρης οτι υπάρχει σκυλάκι σε ασχημη κατάσταση έξω απο το "Κέντρο Ανακύκλωσης" ή αλλιώς σκουπιδότο της Βάρης.

Αυτό που αντίκρυσα ήταν σοκαριστικό. Ο σκύλος της φωτογραφία πεσμένος πίσω από ένα σκουπιδιάρικο, χιλιάδες μύγες πάνω του και κυρίως στην ανοικτή με πηγμένο αίμα σαν σικώτι πληγή του, εξαντλημένο (μετα βίας κουνούσε το κεφάλι του και μάλλον από πόνο). Το πήγα αμέσως στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων που διαπιστώθηκε οτι δεν ήταν χτυπημένο αλλά είχε 2 μεγάλα αποστήματα/μάζες, η μία εκ των οποίων "έσπασε" και αιμορραγούσε και σάπιζε..

Εκ των υστέρων έμαθα οτι στο σκουπιδότοπο το πήγαν 2 ευυπόληπτοι και ευκατάστατοι κύριοι της Βάρης που για να μη το βλέπουν να σαπίζει στην "υπέροχη γειτονιά" τους, το πέταξαν στο σκουπιδότοπο σαν μίασμα.. Αντί να πράξουν το αυτονόητο και ηθικό : Να το πάνε σε γιατρό !!!

Μαύρες βρώμικες ψυχές.. φτου σας!!

Το σκυλάκι είναι ενήλικο αρσενικό, μάλλον ημίαιμο κόλευ, η μάζα στην πλάγια κοιλιακή χώρα είναι μάλλον καρκίνος (περιμένω τις εξετάσεις) ο αιματοκρίτης του στα 25 και το μέλλον του ζοφερό.

Για πληροφορίες τηλ. 6955779661


31/3/2012 : Με μεγάλο πόνο και θλίψη σας ενημερώνω ότι η σήψη και η ζημιά στα ζωτικά του όργανα είναι τόσο μεγάλη και ανεπανορθωτη που οι γιατροί αποφάσισαν να μην το παιδεψουν άλλο και να το λυτρώσουν από τους πόνους και την άδικη και ταλαίπωρη ζωή του. Ηρθαμε στο δρόμο του πολύ αργά για αυτόν.... Καλό ταξίδι αγοράκι μου.. Συγνώμη...


Ηρώ Ειρηναίου & Εθελοντές του
Κέντρου Διάσωσης & Υιοθεσίας Αδέσποτων
Αρ.Πρωτ. 7850/2011
SPCA - Adespoti Koukla
Τηλ. +306955779661

 

Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ