Ο Street αναρρώνει. Φιλοζωική Κομοτηνής

 

Πριν ξεκινήσουμε θα σας ανακοινώσουμε ένα καλό νέο. Θυμάστε τον Street; Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Κομοτηνής ο Street αναρρώνει και η υγεία του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο: "Ο Street πηγαίνει στην Αλεξανδρούπολη για το 3ο χειρουργείο. Ο μικρός μας είναι μαχητής, αστεράκι! Τα νέα είναι ευχάριστα. Η ουροδόχος κύστη έχει αποκατασταθεί πλήρως! Επίσης , ίσως σώσουμε και το ποδαράκι του! Έχει αρχίσει να αιματώνεται! Δεν ξέρετε πόσο δυνατό σκυλάκι είναι! Αλλά πώς να μην είναι όταν δέχτηκε τόση στήριξη από εσάς; Μας βοηθήσατε ηθικά, οικονομικά, πνευματικά. Κι εμείς το νιώσαμε. Το ένιωσε κι αυτός, γι' αυτό και πάλεψε. Δεν ήταν ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ!!! Θα χρειαστεί 4ο ,ίσως και 5ο χειρουργείο. Αλλά όταν τα νέα είναι θετικά, μόνο δύναμη παίρνεις. Κι εμείς σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αρωγή σας. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!"

 

Πεταμένα κουτάβια στα Μέγαρα- Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων Νέας Περάμου


Άλλη μια φορά στα ομορφα Μέγαρα! Σας προσκαλούμε σε άλλη μιά ξενάγηση, στα ωραία παραθαλάσσια μέρη του δήμου Μεγάρων.

Εκεί που τα σκυλιά είναι αόρατα! Εκεί που τα ζώα δεν μας αφορούν γιατί κλείνουμε ωραιότατα τα μάτια μας... Εκεί που "χρονιάρες" μέρες εγκαταλείπουμε τα κουτάβια της σκύλας μας, ή της σκύλας της γειτονιάς μας γιατί πού να γεμίζουμε κι άλλα, γίνονται αγέλες και κυνηγούν τον κόσμο, αρρωσταίνουν, πολλαπλασιάζονται!! Εκεί που "όλο και κάποιος θα τα μαζέψει, είναι τόσο όμορφα άλλωστε!!"!

Δυστυχώς για όλους εμάς που στο οπτικό μας πεδίο ένα ζώο στο δρόμο είναι το πρώτο πράγμα και μετά όλα τα άλλα, τα ζώα αυτά υπάρχουν!Δεν είναι αόρατα!! Εϊναι ψυχές, μωρά που μεγαλώνουν χωρίς τη μάνα τους-που κάπου αλλού την παράτησαν επειδή γέννησε (ΠΑΛΙ!), που τα πατάνε τα αυτοκίντητα μόλις ξεπεταχτούν και βγουν στο δρόμο προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον κόσμο... Ευτυχώς που τα βλέπουμε εμείς, γι αυτό τα αφήνουν φανερά!!

Είμαστε στα όρια της παραφροσύνης, όταν δεν υπάρχουν φιλοξενίες, δεν υπάρχουν υπεύθυνες υιοθεσίες κι όταν ανακαλύπτουμε με τρόμο (πια) ότι ο μέσος κοινός νους, θεωρεί φυσιολογικό να αφήνει τα σκυλιά του να γεννάνε, τις σκύλες της γειτονιάς του αστείρωτες και τα αρσενικά δεσποζόμενα να βρίσκουν με άνεση το ταίρι τους... κι αυτά τα μωρά να βρίσκονται "απο δω κι απο κει" , σε όλη την περιφέρεια των Μεγάρων, να εγκαταλείπονται σε ρέματα, στα βουνά και στα εξοχικά μέρη αφού κάποιος θα τα μαζέψει (τα ακούσαμε πρόσφατα όλα αυτά τα σενάρια).

Κι εμείς απλώς παρατηρούμε πια... με τα πόδια μας να λυγίζουν όλο και πιο πολύ... με έλλειμμα δύναμης απέναντι σ' αυτόν που αγοράζει από παράνομη γέννα ιδιώτη ρατσάτο ζώο, απο πετ σοπ, απο παράνομο εκτροφείο, με αυτούς εμμονικά υποστηρίζουν ότι τα ζώα δεν πρέπει να στειρώνονται,που συνεχίζουν να είναι κύκλος όλης αυτής της αλυσίδας με ΑΥΤΑ τα αποτελέσματα.

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να βοηθήσει; που θα παρακάμψει το θυμό που μας πιάνει κάθε φορά απέναντι στη θέα τέτοιων πλασμάτων εκεί έξω , και θα δει τί πρέπει να κάνει; Μην περιμένετε καμιά πολιτεία, κανένα δήμο να μαζέψει κανένα ζώο. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ είστε η πολιτεία, εσείς και η δική σας ψυχή θα αγκαλιάσει κάθε μας προσπάθεια. Μόλις ακούσει τη δική τους ψυχή...

ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ είναι παραπάνω απο αποδεκτή. ΙΔΙΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!
Βοηθείστε μας να πάμε παρακάτω, να βοηθήσουμε κι άλλα ζώα που μας χρειάζονται.

6984174296, 6980172327, 6983601105, filozwiki.kinisi@gmail.com, ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, ΑΡ. ΚΑΤΑΧ. ΠΡΩΤ. 21741/1998

Είσαι και εσύ κατά της στείρωσης; Φιλοζωικός Συλλογος Διονύσου


Παρακαλώ και προκαλώ όσους πιστεύουν οτι στειρώνοντας τα ζώα παρεμβαίνουμε στη φύση, να μου βρουν 8 καλές οικογένειες για τα καινουργια κουτάβια που βρέθηκαν….
Θα περιμένω…
Φιλοζωικός Συλλογος Διονύσου 2343/2004
6936790790Μην αφήσετε τη φιλοζωία να γίνει σπορ των πλουσίων ισχυρών. Ευαισθητοποιηθείτε για τους ανθρώπους και για τη χώρα σας.


Διαβάστε ακόμη:


Βλέπω το θάνατο σου- η ελληνική εκδοχή. Από το ένδοξο 2004, στο "λεφτά υπάρχουν" και από εκεί στο παρόν και το μέλλον.


Η ζωή της δεν αξίζει λιγότερο, επειδή δεν είναι επώνυμη!
ΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ