12 εκατομμύρια ευρώ θα εισπράξουν τα κόμματα ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Αυτά τα χρήματα που προέρχονται από εσένα και από τους φόρους που πληρώνεις έχουν αρχίσει ήδη και χρησιμοποιούνται σε προεκλογικές καμπάνιες και σε ακριβές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τους πληρώνεις λοιπόν για να σε πείσουν να τους ψηφίσεις. Εκείνοι προσαρμόζουν τους νόμους  με βάση το δικό τους συμφέρον, και εσύ πρέπει να τους τηρήσεις. Πληρώνουμε όλοι ανεξάρτητα εάν τους υποστηρίζουμε ή όχι. Είμαστε συνδρομητές τους είτε το θέλουμε είτε όχι! Και για ποιο λόγο; Τους πληρώνουμε ακριβά προκειμένου να μας εξαπατήσουν, και αν όχι εμάς εκείνους που είναι ευάλωτοι στην εξαπάτηση. Τους πληρώνουμε για να μας βλάψουν. Πληρώνουμε τους δημίους μας, ο νόμος μας εξαναγκάζει! Τους πληρώνουμε για να μας σκοτώσουν! Σας φαίνεται λογικό; Σας φαίνεται λογικό να πληρώνεται για τα όπλα που θα σκοτώσουν εσάς, τη χώρα σας, τα παιδιά σας... Και όμως το κάνετε!


Και τι μπορούμε να κάνουμε; Πέρα από το αυτονόητο που είναι να τους καταψηφίσουμε, μπορούμε να προβούμε και σε επιπλέον δράσεις. Εμείς που δεν είμαστε εθισμένοι στην τηλεόραση και έχουμε εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης μπορούμε, και ακόμη πιο εύκολα μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πέρα από το να κλείσουμε την τηλεόραση ή να αλλάξουμε κανάλι. Στο διαδίκτυο μπορούμε με διάφορους τρόπους να εκδηλώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για εκείνους που μας κλέβουν με στόχο να μας εξαπατήσουν... Για αυτό και κάθε φορά που βλέπουμε κάποια πολιτική διαφήμιση σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο όπως το facebook μπορούμε να κάνουμε αναφορά για προσβλητικό περιεχόμενο και για απάτη. Έτσι, γινόμαστε εμπόδιο στα σχέδια τους. Με πολλές αναφορές το περιεχόμενο κατεβαίνει για κάποιο χρονικό διάστημα και δεν είναι διαθέσιμο. Έτσι αυτοί χάνουν χρήματα (δικά μας χρήματα), χάνουν views, χάνουν θεατές, χάνουν υποστηρικτές και χάνουν χρόνο...


Είναι απλό. Μπορείς να το κάνεις και εσύ. Διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα και χρειάζεται μόνο μερικά κλικ! Σκέψου το! Διάδωσε το!
Διαβάστε ακόμη:


Βλέπω το θάνατο σου- η ελληνική εκδοχή. Από το ένδοξο 2004, στο "λεφτά υπάρχουν" και από εκεί στο παρόν και το μέλλον.


Η ζωή της δεν αξίζει λιγότερο, επειδή δεν είναι επώνυμη!
ΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ