Η Βραζιλία αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων


Με πρωτοβουλία του George Guimaraes του ιδρυτή της Veddas, της μεγαλύτερης οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων όλων των ζώων αλλά και του περιβάλλοντος στη Βραζιλία, οργανώνεται  η ENDA 2012, η Εθνική Συνάντηση για τα Δικαιώματα των Ζώων.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 10 Ιουνίου στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του Σάο Πάολο.


Αν σκέφτεστε ήδη πως η Βραζιλία είναι μακριά να έχετε στο μυαλό σας το μότο "Σκέφτομαι παγκόσμια, αλλά δρω στον τόπο που ζω". Τα συμπεράσματα της Συνάντησης θα μας είναι πολύ χρήσιμα ώστε να δράσουμε στον δικό μας τόπο, αλλά και φυσικά θα μας γίνουν γνωστά, αφού το διαδίκτυο έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις! Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα επίσης να παραδειγματιστούμε από τους Βραζιλιάνους και να οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο σε κάποιο ελληνικό νησί!


Και αν νομίζατε πως κανένας Έλληνας δε θα έκανε τον κόπο να πάει ως εκεί, κάνατε λάθος! Η Ελληνίδα ακτιβίστρια Δάφνη Δημητριάδη - γνωστή ως Daphne Dimitriadi στο ευρύ κοινό εντός και εκτός συνόρων- θα παρευρεθεί στη συνάντηση. Ταυτόχρονα, η  Daphne Dimitriadi μίλησε αποκλειστικά με τον διατροφολόγο και ιδρυτή της Veddas George Guimaraes, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί σύντομα στην ελληνική τηλεόραση, στη γνωστή ζωοφιλική εκπομπή "Παρά Τρίχα".


Μην αφήσετε τη φιλοζωία να γίνει σπορ των πλουσίων ισχυρών. Ευαισθητοποιηθείτε για τους ανθρώπους και για τη χώρα σας.


Διαβάστε ακόμη:


Βλέπω το θάνατο σου- η ελληνική εκδοχή. Από το ένδοξο 2004, στο "λεφτά υπάρχουν" και από εκεί στο παρόν και το μέλλον.


Η ζωή της δεν αξίζει λιγότερο, επειδή δεν είναι επώνυμη!
ΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ