Το περασμένο καλοκαίρι είχαν τοποθετηθεί 4 ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα την πόλης από το Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου. Η ανταπόκριση των κατοίκων του νησιού δεν ήταν η επιθυμητή. Όχι μόνο δεν γέμισαν με νερό και τροφή τις ταΐστρες και τις ποτίστρες, αλλά έδειξαν και το χειρότερο εαυτό τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι κάτοικοι χρησιμοποιούσαν τις ταΐστρες ως "δημόσιες τουαλέτες" και έτσι τις γέμιζαν με τα ούρα τους, αντί με φρέσκο νερό ή με ζωοτροφές.


Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την τοποθέτηση τους, τα μεταλλικά μπολ δεν υπάρχουν πια! Όπως θα δείτε στις εικόνες επιτήδειοι τα αφαίρεσαν και τώρα έχει απομείνει μονάχα η μεταλλική κατασκευή σε σχήμα σκύλου που τα συγκρατούσε. Πρόκειται για την ταΐστρα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού. Σε αχρηστία έχουν περιέλθει και οι υπόλοιπες ταΐστρες.  Ακόμη και εκεί που τα μπολ υπάρχουν ακόμη είναι άδεια!


Αλήθεια αγαπητοί συμπολίτες μου τι θα σας ταρακουνούσε; Μήπως μια ενδεχόμενη απώλεια του τουρισμού σας θα σας έκανε να έχετε λίγο καλύτερη συμπεριφορά; Μόνο η απειλή της απώλειας χρημάτων θα σας ταρακουνούσε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...


 


Μην αφήσετε τη φιλοζωία να γίνει σπορ των πλουσίων ισχυρών. Ευαισθητοποιηθείτε για τους ανθρώπους και για τη χώρα σας.


Διαβάστε ακόμη:


Βλέπω το θάνατο σου- η ελληνική εκδοχή. Από το ένδοξο 2004, στο "λεφτά υπάρχουν" και από εκεί στο παρόν και το μέλλον.


Η ζωή της δεν αξίζει λιγότερο, επειδή δεν είναι επώνυμη!
ΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ