Ποιος είπε πως η χθεσινή αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα ήταν μεμονωμένο περιστατικό; Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα του από την Πλατεία και σημειώθηκε μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά και έγινε γνωστό πως δύο ακόμη άνθρωποι έβαλαν τέρμα στη ζωή τους.  Οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αυτοί έγιναν αυτόχειρες, είναι παρόμοιοι με εκείνους για τους οποίους αυτοπυροβολήθηκε χθες ο 77χρόνος Δημήτρης Χριστούλας.


Σήμερα το πρωί, έγινε γνωστή η αυτοκτονία ενός 59χρόνου στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης. Η πράξη αυτή σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα, αλλά δεν είχε δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας. Ο αυτόχειρας πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του και έκανε θανάσιμη βουτιά στη θάλασσα. Στο τελευταίο του σημείωμα έγραφε πως η κάκιστη οικονομική του κατάσταση τον οδήγησε σε αυτό το σημείο και πως δεν ήθελε να γίνει βάρος στα παιδιά του και για αυτό αποφάσισε να φύγει από τη ζωή.


Στην Ιεράπετρα, σήμερα το πρωί ένας 38χρόνος έκανε θανάσιμη βουτιά στο κενό. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η ανεργία αλλά και το πλήθος των οικονομικών προβλημάτων τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.


Στη Χίο ένας 32χρόνος αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στη δική του περίπτωση τα αίτια δεν ήταν οικονομικά, αλλά στην πράξη του τον ώθησαν οι ανεπιτυχείς προσπάθειες του να αποτοξινωθεί.


Στο σημείο αυτό πρέπει να υπενθυμίσουμε και την περίπτωση ενός  21χρόνου που έπεσε στο κενό από όροφο του εμπορικού κέντρου Assos Odeon στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαρτίου.


Για όλα αυτά τα θύματα βρέθηκε κανείς να θρηνήσει;


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ