Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά... Υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι! Την ώρα που ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε χιλιάδες ιστορίες για άγρια κακοποίηση ζώων, δύο παιδιά από τη Θεσσαλονίκη έκαναν την διαφορά!


Πριν λίγες μέρες, ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας, έκανε μία έκκληση να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν ένας σκύλος που βρέθηκε χτυπημένος ώστε να γίνουν τα χειρουργεία που χρειαζόταν! 
Ο σκύλος που βλέπετε στην φωτογραφία, βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο, με βαριά κατάγματα και εξαρθρώσεις στα πόδια! Έγινε ένα χειρουργείο, ωστόσο δεν είχε την επιτυχία που αναμενόταν, και μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική του ΑΠΘ! Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι το ένα πόδια θα έπρεπε να ακρωτηριαστεί και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν το δεύτερο από εκτεταμένη μόλυνση! Δύο γονείς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βοήθησαν το σωματείο με τα έξοδα νοσηλείας του σκύλου, ωστόσο αυτό που συγκινεί ιδιαίτερα, είναι η πράξη των δύο μικρών παιδιών τους - τους 9χρονου Αλέξανδρου και της 5χρονης Ασημούλας από την Θεσσαλονίκη - που αποφάσισαν να δωρίσουν τον γεμάτο κουμπαρά τους για να σωθεί το σκυλάκι!


Οι γονείς των παιδιών - Γιάννης Σαουλής και η Τουρκικής καταγωγής καλλιτέχνιδα μητέρα τους Görkem - είναι οι άνθρωποι που αξίζουν τα συγχαρητήρια και τον σεβασμό μας για την παιδεία που έχουν δώσει στα παιδιά τους και πρέπει να νιώθουν περήφανοι μετά από αυτή την πράξη τους! Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε στην Ελληνική κοινωνία και ελπίζουμε αρκετός κόσμος να παραδειγματιστεί από αυτή την κίνησή τους!

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει με την Κυρία Βάσω Τάκη στο τηλ. 6932726576
Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ