Την περασμένη Πέμπτη ο Παν.Μαν. δολοφόνησε εν ψυχρώ μικρόσωμο σκύλο επειδή του γάβγισε μέσα στον προάυλιο χώρο της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Μανταμάδου. Χθες την ώρα της Θείας Λειτουργίας οι "υποστηρικτές" του Παν.Μαν. έριξαν φόλες στον προαύλιο χώρο του ναού. Ο Ιερέας της Μονής Πατήρ Χρήστος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στα τρία ζώα που δηλητηριάστηκαν, δυστυχώς όμως ένα κουτάβι βρήκε το θάνατο.


Σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες που κατέφθασαν στον Τρυποκάρυδο, ο Παν.Μαν έχει παρελθόν και προϋπηρεσία ως εξολοθρευτής ζώων. Αυτό που αυτό τον καιρό κάνει από χόμπι, στο παρελθόν το έκανε επαγγελματικά σε συνεργασία με τους εκάστοτε Κοινοτάρχες και Δημάρχους. Ποια ήταν η αποστολή του; Να σκοτώνει επί πληρωμή τα "ενοχλητικά" αδέσποτα της περιοχής.


Όλες οι καταγγελίες συγκλίνουν πως πρόκειται για ένα άτομο επικίνδυνο. Χθες κυκλοφόρησε φήμη στο διαδίκτυο πως  ο Παν.Μαν ξυλοκοπήθηκε από συγχωριανούς του για το συμβάν. Η φήμη αυτή είναι ανυπόστατη. Όχι μόνο δεν ξυλοκοπήθηκε, αλλά εκείνος είναι ικανός να ξυλοκοπήσει ή ακόμη και να απειλήσει να "τινάξει τα μυαλά στον αέρα" εκείνων που ενδέχεται να του σταθούν εμπόδιο. Μη ξεχνάμε ως μετά το φόνο του ζώου, ο Παν.Μαν επιτέθηκε στον Πατήρ Χρήστο.


Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Παν.Μαν απολαμβάνει την αμέριστη υποστήριξη των συγχωριανών του για την πράξη του. Μάλιστα, σήμερα το πρωί με τη λήξη του αυτοφώρου εθεάθη να πίνει καφέ στο καφενείο Άνοιξη που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Τοπικό αστυνομικό τμήμα. Είναι φανερό πως οι συγχωριανοί του φοβούνται τον Παν.Μαν, και δεν μιλάνε για να μην τύχουν θύματα κάποιου βίαιου ξεσπάσματος του. Ξεχνούν όμως  πως κάποια στιγμή μπορεί να πέσουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους θύματα της καραμπίνας του Παν.Μαν, ή μπορεί να δηλητηριαστούν τα παιδιά τους καθώς θα παίζουν σε κάποιο χώρο γεμάτο με φόλες από το χέρι του Παν.Μαν και όσων επικροτούν τέτοιες πρακτικές.


Στο μεταξύ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δράστη και θα οριστεί δικάσιμος. Αναμένουμε τις εξελίξεις.
Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ