1. Μετά από την επιστολή του Αγροτικού- Αλιευτικού Συλλόγου Μανταμάδου που δημοσίευσε η εφημερίδα "Εμπρός" και που έκανε λόγο για "39 σκυλιά που έχουν σαν ορμητηρίο το στρατόπεδο" (ενώ ήταν το πολύ 9), η εισοδός του στρατοπέδου φράχτηκε με συρματόπλεγμα και απαγορεύτηκε το να ταίζονται ζώα μέσα στο χώρο του στρατοπέδου. Βέβαια, ούτε λόγος για τους κινδύνους που συντρέχουν οι στρατιώτες όταν έξω από το στρατόπεδο καθένας αρπάζει μια καραμπίνα και πυροβολεί αδιακρίτως...
  2. Η αστυνομία γνώριζε που βρισκόταν ο δράστης της ζωοκτονίας Παν.Μαν, ο οποίος είχε βρει καταφύγει στο σπίτι του αδερφού του στην περιοχή Παλαιό. Η αστυνομία πήγε εκεί στις 2 και 3 Φεβρουαρίου και αρκέστηκε στο να του φωνάζει απέξω να βγει να παραδώσει το όπλο. Εισαγγελική εντολή για την είσοδο στο χώρο και την σύλληψη του δράστη δεν δόθηκε.
  3. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πατήρ Ευστράτιος είναι μέτοχος στην Εφημερίδα Εμπρός και στο Tv Μυτιλήνη. Εφόσον οι πληροφορίες που λάβαμε ισχύουν, τότε είναι φανερό για ποιο λόγο κρατά αυτή τη στάση η συγκεκριμένη εφημερίδα.
  4. Στο χωρίο Κάμποι πριν από μια εικοσαετία υπήρχε ένας αστυνομικός που λεγόταν Χαράλαμπος . Εκείνος αναλάμβανε τη βρώμικη δουλειά του να σκοτώνει τα ανεπιθύμητα σκυλιά στο βουνό. Σήμερα ο συγκεκριμένος διατηρεί πρόβατα και χωράφια στον Μανταμαδο.
  5. Το πρωί της δεκάτης Φεβρουαρίου έξω από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών μια νταλίκα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε και σκότωσε ένα κουτάβι, και παρολίγο να παρασύρει και μια γυναίκα η οποία έκανε σήμα στον οδηγό προκειμένου να χαμηλώσει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν.
  6. Αναγνώστης από την Κύπρο που είχε επισκεφτεί τη Μονή το Σεπτέμβριο του 2010 μας κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του είδε ένα λευκό σκυλί που είχε δηλητηριαστεί να τρέχει αρχικά μαινόμενο, και στη συνέχεια να πέφτει νεκρό. Οι πρώτες βοήθειες που δέχθηκε δεν κατάφεραν να το σώσουν.
Τα συμπεράσματα δικά σας!


Διαβάστε ακόμη:


Μυτιλήνη: Πυροβόλησε και σκότωσε μικρόσωμο σκυλί!


Ποιος είναι ο φονιάς Παν.Μαν. που κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσα μας;


Πρόεδρος Κοινότητας Μανταμάδου: “Καλά έκανε ο Παν.Μαν και πυροβόλησε το σκυλί”


Πατήρ Ευστράτιος: “Γιατί για ένα σκυλί να γίνει τόση φασαρία; Εσείς το κάνατε μεγάλο ζήτημα…”


Η εφημερίδα Εμπρός της Λέσβου υποστηρίζει ανοιχτά τους δράστες των κακοποιήσεων ζώων


Συμβάλλετε στην προσπάθεια του Τρυποκάρυδου με μερικά μόνο κλικ