Με την κατηγορία της "προσβολής κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας", συνελήφθησαν πέντε άτομα που φώναζαν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Χαλκίδα. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και δύο άνδρες που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφού πρώτα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους!


Πρέπει να επισημάνουμε πως τα άτομα αυτά δεν κινήθηκαν βίαια σε βάρος του Προέδρου, ούτε διέπραξαν κάποια αξιόποινη πράξη, απλώς δήλωσαν την αντίθεση τους στην πολιτική του μνημονίου... Ωστόσο, ο Πρόεδρος δεν το άφησε να περάσει έτσι, όντας "πικραμένος" και από τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στη συνείδηση μας θέλει να τον έχουμε ως τον ήρωα που νεαρός πολέμησε τους Γερμανούς και όχι ως τον προδότη που ακριβοπληρώνεται και υποστηρίζει την Τρόικα.


Στο μεταξύ ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να υποφέρει... Ο λαός είναι άνεργος και του κόβουν το μισθό του και ο ήρωας μας λαμβάνει αστρονομικά ποσά για την ιδιότητα του Προέδρου και η αστυνομία συλλαμβάνει πολίτες που διαμαρτύρονται για αυτήν την ανισότητα. Το δίκαιο του ισχυροτέρου επικρατεί, διαφορετικά ο νόμος της ζούγκλας! Αθάνατη "δημοκρατία"!