Η Καστορία μπορεί να διαθέτει γούνες και σε λίγο να φιλοξενεί στα εδάφη της το περίφημο μουσείο γούνας, όμως δεν υπάρχουν χρήματα για τα ζώα που βρίσκονται εν ζωή. Την ώρα λοιπόν που το "Μουσείο Γούνας" χρηματοδοτείται από το υπουργείο πολιτισμού με 2 εκατομύρια ευρώ, ο δήμος και κατ επέκταση του ελληνικό κράτος δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό των 7.000 ευρώ για την κατασκευή στέγαστρων στο δημοτικό κυνοκομείο. Αλλά δεν είναι μονάχα αυτό... Βλέπετε τα ζώα εκεί δεν έχουν τροφή για αυτό και τρώνε το ένα το άλλο. Δεν έχουν κτηνιατρική περίθαλψη και για αυτό πεθαίνουν από τις αρρώστιες.


Σήμερα από νωρίς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι φρικιαστικές εικόνες από το κυνοκομείο της πόλης της γούνας. Παντού πτώματα σκυλιών που έχουν φαγωθεί από άλλα σκυλιά. Εκεί ζουν 120 σκυλιά και 60 κουτάβια, σε ένα πλήρως ακατάλληλο περιβάλλον. Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους και ας έχουμε πάντα στο νου πως σε αυτή την πόλη θα κατασπαταληθούν 2 εκατομύρια ευρώ για την Αναπαλαίωση του αρχοντικού Μπασάρα και τη δημιουργία του Μουσείου Γούνας...


Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε, και πρέπει να συνδέσουμε τα γεγονότα... Θυμηθείτε: 2.000.000 ευρώ θα δώσουν τα ΤΕΡΑΤΑ για Μουσείο Γούνας!


Οι εικόνες προέρχονται από το zoosos.gr


 


Ο Τρυποκάρυδος δεν έχει σταματήσει να πενθεί... Διαβάστε.