Θέλεις να γλιτώσεις από τα πάγια του ΟΤΕ και να έχεις δωρεάν 3 μήνες τηλεφωνία και internet; Αν ναι τότε δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ ΕΔΩ για να επωφεληθείς από την διαδικτυακή προσφορά της HOL.


Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, απλώς επιλέγεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σε μερικές εργάσιμες ημέρες θα ανήκεις στο ιδιόκτητο δίκτυο της
HOL.


.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει!


Θέλεις να έχεις απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα έως 24 Mbps,απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά Ελλάδος, 60’ δωρεάν κάθε μήνα προς όλα τα κινητά Ελλάδος και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες ; Τότε το HOL Douple Play είναι για σένα. Το συνολικό κέρδος που θα έχεις θα είναι 123,60 ευρώ!


Θέλεις να έχεις απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα έως 24 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά Ελλάδος; Το HOL Douple Play GR είναι κατάλληλο για σένα. Το συνολικό σου κέρδος θα είναι 102 ευρώ!


Θέλεις ένα πολύ οικονομικό πρόγραμμα; Διάλεξε το HOL Douple Play Lite για να έχεις: απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα 6 Mbps,  200' δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά Ελλάδος, 20' δωρεάν προς όλα τα κινητά Ελλάδας και 20' δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες. Το συνολικό κέρδος που θα έχεις ανέρχεται στα 74,10 ευρώ!


Περισσότερα πακέτα θα βρεις ΕΔΩ!


Επιπλέον σε ό,τι και να διαλέξεις θα έχεις: Διατήρηση του τηλεφωνικού σου αριθμού ή παροχή νέου αριθμού από τη hol, δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi), δωρεάν Βασικό πακέτο ψηφιακών ευκολιών, δωρεάν Εμπλουτισμένο πακέτο ψηφιακών ευκολιών για νέες αιτήσεις έως 31/01/12, Οn-line πρόσβαση στον μηνιαίο λογαριασμό σου μέσω της διαχείρισης υπηρεσιών (hol ecare), απεριόριστους λογαριασμούς e-mail της μορφής user@hol.gr χωρητικότητας 5 GB ο καθένας!


Και μη ξεχνάς πως ο Τρυποκάρυδος σερφάρει και μιλάει μέσω της HOL!