Όταν έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα αδέσποτα από τους δρόμους της Αθήνας. Μέχρι σήμερα κανείς από τους αρμόδιους δεν έχει παραδεχθεί το έγκλημα που συντελέστηκε το 2004 σε βάρος των ζώων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στην Ουκρανία εν' όψη του Euro αυτή τη φορά όμως με πιο προκλητικό τρόπο.


Η Βρετανική εφημερίδα Sun αποκάλυψε πρόσφατα πως οι αρχές της Ουκρανίας σκοτώνουν με δηλητήρια, πυροβολούν και καίνε ζωντανά σε κρεματόρια τα αδέσποτα για να καθαρίσουν οι δρόμοι των πόλεων για τους ξένους τουρίστες... Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και πραγματικά μια γροθιά στο στομάχι. Το γεγονός αποκαλύφθηκε από Γερμανούς ερευνητές. Μάλιστα μόνο στο Κίεβο θανατώθηκαν περίπου 20.000 ζώα τον προηγούμενο χρόνο. Οι ουκρανικές αρχές δεν το διέψευσαν σε αντίθεση με τις ελληνικές, απλώς ανακοίνωσαν πως το έκαναν για λόγους υγιεινής!


Και φανταστείτε πόσα ακόμη ζώα θα βρουν τραγικό θάνατο μέχρι το καλοκαίρι που θα διεξαχθεί το euro... Δεν ξέρω αν με μια επιστολή διαμαρτυρίας μπορούμε να τους σταματήσουμε, αλλά ας υπογράψουμε όλοι ακολουθώντας το παρακάτω link https://www.change.org/petitions/stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship