Το άτυχο αδέσποτο τυφλώθηκε στον Ταύρο από κάποιον άγνωστο και επί βδομάδες περιφερόταν στους δρόμους μέχρι που φιλόζωη τον εντόπισε και ανέλαβε να τον πάει στον κτηνίατρο. Η διάγνωση του γιατρού ήταν πως δυστυχώς ο δακρυϊκός πόρος των ματιών του δεν λειτουργεί. Θα γίνει μια προσπάθεια να επαναφέρουν την όραση του με ειδικά φάρμακα, αλλά εάν αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα θα πρέπει να του γίνει εξόρυξη οφθαλμών.


Μόνη λύση για τον σκυλάκο είναι να υιοθετηθεί. Ένας εντελώς τυφλός σκύλος δεν μπορεί να επιβιώσει στους δρόμους. Το δίλημμα μπορεί να είναι σκληρό, μα απόλυτα ρεαλιστικό ταυτόχρονα: ή θα υιοθετηθεί ή θα του γίνει ευθανασία. Όσοι έχετε χώρο στην καρδιά σας για αυτό το σκυλί επικοινωνήστε με την κυρία Αλέκα Μαρτζούκου στο τηλέφωνο 6985087120.


Τον λένε Ερμή και είναι μόλις 5 μηνών. Η “οικογένεια” του τον παράτησε σε ένα κτηνιατρείο στη Φλώρινα για ευθανασία μόλις κατάλαβε πως έχει πρόβλημα στα πίσω ποδαράκια του. Πρέπει να του γίνει μυελογραφία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για να φανεί για ποιο λόγο παραλύει. Η εξέταση κοστίζει και οι φιλόζωοι που τον ανέλαβαν δεν έχουν τη δυνατότητα να την κάνουν. Πέρα από αυτό πρέπει να βρεθεί για τον Ερμή μια καινούργια οικογένεια. Μπορείτε να βοηθήσετε;  Τηλ επικοινωνίας 6981365458