Πριν από λίγο έφτασε σε μένα το link μιας ιστοσελίδας του αίσχους. Ένας ψυχάκιας Αμερικανός ισχυρίζεται πως πουλάει στο διαδίκτυο διάφορα είδη κατοικίδιων ζώων για τροφή! Μάλιστα στην αρχική σελίδα υπάρχει και αναλυτικός οδηγός με συνταγές για το πως να μαγειρέψετε έναν γερμανικό ποιμενικό ή ένα τσιουάουα και άλλα πολλά...


Η ποικιλία των νεκρών ζώων που η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως διαθέτει προς  βρώση είναι μεγάλη, από σκυλιά και μωρά φώκιας μέχρι αυστραλέζικα κοάλα!


Είναι πιθανόν να πρόκειται για απάτη, και αυτά τα ζώα να μην πωλούνται στα αλήθεια. Ωστόσο, υπάρχει σχετική σελίδα στο Facebook όπου κάποιοι αναφέρουν πως όντως έχουν αγοράσει ζώα από τη συγκεκριμένη σελίδα και έχουν δοκιμάσει τις συνταγές τους! Φυσικά και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μια και κάτι τέτοιο μοιάζει αδιανόητο.


Παρόλα αυτά έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και ευτυχώς αναφέρεται ως απάτη. Βέβαια, ακόμη και για απάτη να πρόκειται το γεγονός πως κάποιος διασπείρει αυτήν την ιδέα στο διαδίκτυο σαν να πρόκειται για κάτι φυσιολογικό και μάλιστα παρέχει και ιδέες για το πως να μαγειρέψετε το σκύλο σας είναι από μόνο του κάτι επιλήψιμο!


Πρόκειται για την ιστοσελίδα http://www.petsorfood.com/mammals.shtml


η σχετική σελίδα στο facebook είναι η ακόλουθη https://www.facebook.com/pages/Pets-Or-Foodcom/95022579433?sk=wall