Παραδέχομαι πως όλα ξεκίνησαν όταν έμαθα πόσο θα μου κόστιζε το  να πάω να δω κάποια από τις παραστάσεις του Πανούση εδώ στη Θεσσαλονίκη. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ασχολιόμουν με δαύτον, αλλά οφείλω να παραδεχθώ επίσης πως το ύφος του ψευτοεπαναστάτη με κέρδισε για λίγο μέχρι που  μπήκα σε σκέψεις, αφού έκανα πρώτα μερικούς μαθηματικούς υπολογισμούς και τότε  άρχισαν να μου χτυπάνε καμπανάκια. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως η Βίσση και η Βανδή κερδίζουν περίπου τα ίδια χρήματα με τη διαφορά πως δεν μας πουλάνε πνεύμα και δεν κατηγόρησαν ποτέ το καπιταλιστικό αυτό σύστημα που χάρη σ' αυτό πλουτίζουν, σε αντίθεση με τον Τζιμάκο και άλλους (τους οποίους θα αναφέρω στη συνέχεια) που έχουν ανάγει την "επανάσταση" σε επάγγελμά, και όλοι εμείς ως αθώοι και αφελείς χειροκροτούμε χωρίς να καταλαβαίνουμε πως το παιχνίδι είναι στημένο.


Και να ήτανε μόνο ο Τζιμάκος... Κάθε Τρίτη ο λαός παρακολουθεί Λαζόπουλο και έχει την εντύπωση πως τάχα τον αντιπροσωπεύει. Μα ρε παιδιά δεν τα βιώνει όσα λέει και δεν έχει ιδέα πως καταφέρνετε εσείς και τα βγάζετε πέρα με 500 ευρώ. Κριτικάρει τάχα το σύστημα, του οποίου κομμάτι είναι,  και εισπράττει χρήματα επειδή "ασκεί κριτική"; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Σκεφτείτε λίγο, τα ΜΜΕ θέλουν το λαό υπνωτισμένο να αρκείται σε επαναστάσεις του καναπέ. Πιστεύετε πως θα έδιναν ποτέ το βήμα σε κάποιον που πραγματικά μπορεί να αφυπνίσει συνειδήσεις; Φυσικά και όχι! Μάλιστα, πολλοί που παρακολουθούν Λαζόπουλο δεν είναι ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω και συχνά πυκνά υιοθετούν τα όσα λέει χωρίς να τα φιλτράρουν πρώτα. Έτσι, δεδομένου πως υιοθετούν όσα επιθυμεί ένα όργανο του συστήματος που έχει ντυθεί με τη φορεσιά του επαναστάτη, παραμένουν πολίτες που δέχονται τα πάντα παθητικά και συνεχίζουν να κοιμούνται ύπνο βαθύ.


Παρόμοια περίπτωση είναι και εκείνη του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του. Στην περίπτωση του ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά για αυτόν ο κόσμος είναι λίγο περισσότερο υποψιασμένος. Τα σπίτια- παλάτια, το πανάκριβο αμάξι και οι  επιχειρηματικές του δραστηριότητες δεν παιρνούν απαρατήρητες. Δεν πείθει πως είναι "παιδί του λαού" , ωστόσο υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που τον πιστεύουν και τον υποστηρίζουν ακόμη.


Έχω και μια ερώτηση για την κυρά Λιάννα Κανέλλη που πρόσφατα ξεκίνησε μια εκπομπή στον Real Fm. Κυρία Λιάννα μου, πλέον είστε βουλευτής και χάρη στους φόρους που πληρώνουμε έχετε τον μισθό σας, αλήθεια πληρώνεστε και από τον Real FM ή κάθε Παρασκευή λέτε τις εξυπνάδες σας εθελοντικά;


Ας είναι καλά η "αριστερά" των κυρίων με τη δεξιά τσέπη και η Αθάνατη Ελληνική Δημοκρατία! Δημοκρατία είπα ε;


Υ.Γ: Όλα είναι απλώς ένα show... Δε μπορείς να πιστεύεις και να εμπιστεύεσαι τη μυθοπλασία.


Υ.Γ Νο 2: Όλοι βαδίζουν στα χνάρια του επαναστάτη Κάρολου Παπούλια! Από τη μέρα που είπε πως πολέμησε ανήλικος στα βουνά πολύ με συγκίνησε...