Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου μετά την αποκάλυψη ότι μαθητής σε Γυμνάσιο του νομού λιποθύμησε μέσα στην τάξη από την πείνα.


Κι όταν ειδοποίησαν τη μάνα του παιδιού (μιλάμε  για ελληνόπουλο), αυτή παραδέχτηκε στους εκπαιδευτικούς του σχολείου κι ομολόγησε πως οι οικογένειά τους είχε 3 μέρες να δει φαγητό στο σπίτι!!!


Κι όπως  αναφέρει κι ο τοπικός τύπος  του Ηρακλείου σήμερα, το γεγονός τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο πλέον, αφού μαθητές και δάσκαλοι δεν προλαβαίνουν να βοηθούν οικονομικά παιδιά που στερούνται ακόμα κι ένα κομμάτι ψωμί!!!


Κι εμεις  ζούμε  σ' ένα κράτος που σοβαρό  μέλημά του είναι να νομιμοποιεί εισαγόμενους λαθρομετανάστες  απ' τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής, να τους κάνει σύντομα κι "έλληνες" και να τους προμοδοτεί γενναία!!!  Γιατί ο γνήσιος έλληνας θα πρέπει ή να μετακομίσει σ'άλλες πατρίδες,  ή διαφορετικά να πάει στον άλλο κόσμο απ' τη πείνα και τις κακουχίες!!!  Και γιατί, όλα αυτά;  Μα γιατί ο γνήσιος έλληνας δεν θα ξαναδώσει πια την ψήφο του σ' αυτά τα πολιτικά σαρκοφάγα, σ' αυτά τ' ανθελληνικά σκουλίκια  που μας κυβερνούν τόσα χρόνια!!!  Ενω  ο  φουκαράς ο λάθρος που του τάζουν λαγούς με πετραχείλια, θα πάει βούρ στον "πατσά" και θα τους  το δώσει δαγκωτό!!!  Αυτή είν' η φιλοσοφία της πολιτικής αλητείας που διαφεντεύει τις τύχες μας εδώ και χρόνια!


Κι αφού μιλάμε  και για το Ηράκλειο, μην πάμε και μακρυά. Το "καλό" παράδειγμα το δίνει κι ο δικός μας μνημονιακός "καταπράσινος"  δήμαρχος , μιλάμε για τον διανύοντα την τρίτη τετραετία (μ@λ@κα ψηφοφόρε)  τον κ. Γ. Κουράκη, ντε !!!    Ο οποίος  δαπανάει απλόχερα το χρήμα  για να μάθει στα παιδιά των λαθραίων εποίκων της πόλης μας  την ελληνική  γλώσσα!!!  Δείτε  το  ΕΔΩ .


Και σαν να μην φτάνει αυτό, στις γιορτές των Χριστουγέννων είπε πως, θα ξανεφέρει (όπως κάθε χρόνο) και την αοιηδό την κυρία Κοκκίνου να μας τραγουδήσει με το άναμα των λαμπιονιών του δέντρου του στη κεντρική πλατεία! Πόσα θέλει η κ.Κοκκίνου κύριε δήμαρχε για την φιέστα αυτή???  Μήπως  θα τα δώσεις απ'την τσέπη σου???  Οχι βέβαια, αλλα απ'τις τσέπες του ηρακλειώτη φορολογούμενου!!!


Και τα  ελληνόπουλα στα θρανία των δημοτικών του  Ηρακλείου λιποθυμούν απο την πείνα!!!


ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ ,  ΦΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .....


 

https://cretanpatriot.wordpress.com

 

Τρυποκάρυδος: Το έχω πει και θα το ξαναπώ άλλη μια φορά! Η μέρα που θα ψάχνουμε για φαγητό από τα σκουπίδια δεν είναι μακριά...