Και τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μιλάνε με την ίδια γλώσσα για αυτή τη νέα κυβέρνηση και αλληλοϋποστηρίζονται λες και είναι στο ίδιο κόμμα! Πριν λίγο ο Προκόπης Παυλόπουλος της ΝΔ μιλούσε με συμπάθεια για τους συναδέλφους στο ΠΑΣΟΚ , που θα κυβερνήσουν μαζί μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.


Η ξαφνική στροφή της ΝΔ που υποστηρίζει πλέον τη νέα δανειακή σύμβαση δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει. Είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι δίδυμες παρατάξεις και όταν κάποια από τις δύο βρίσκεται στην αντιπολίτευση διαφωνεί με τη δίδυμη αδελφή της απλώς επειδή πρέπει να διαφωνήσει μια και δεν βρίσκεται στην εξουσία. Αυτή τη στιγμή που θα ηγηθούν και τα δύο κόμματα χάρη στην συγκυβέρνηση δεν έχουν λόγο να μην αποκαλύψουν τους κοινούς τους στόχους. 


Τι σημαίνει συγκυβέρνηση; Εδώ και δεκαετίες το κακό το γέννησαν και το διαιώνισαν οι δίδυμες παρατάξεις. Τώρα που θα βρίσκονται και οι δύο στην εξουσία θα έχουμε το κακό ενωμένο να μας κυβερνά και αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί. Εφόσον όταν κυβερνούσε κάθε παράταξη ξεχωριστά κατάφερε να βλάψει εμάς και τη χώρα,φανταστείτε τι θα συμβεί τώρα που και οι δύο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους...


Τα χειρότερα έρχονται!