Με την ανακοίνωση της τοποθέτησης του τραπεζίτη Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού και της σύνθεσης της "νέας" κυβέρνησης ακούσαμε από επίσημα χείλη αυτό που ήδη ξέραμε,  δηλαδή πως δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι, απλώς συγκροτήθηκε ένα ελαφρώς διαφορετικό κυβερνητικό σχήμα με στόχο να μας παραπλανήσουν και να εφαρμόσουν και άλλα μέτρα για χάρη της Τρόικας. Τι δουλειά έχει άλλωστε ένας τραπεζίτης στη θέση του πρωθυπουργού; Αλλά θα μου πείτε "τι ρωτάω τώρα η αφελής..." τη στιγμή που τα χρήματα είναι πάνω από έννοιες έθνος, πατρίδα και λαός, προφανώς και θα έμπαινε ένας τραπεζίτης στη θέση του πρωθυπουργού για να ενισχύσει όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά τις τράπεζες και το κεφάλαιο.


Ο κύριος "Μαζί τα Φάγαμε" και ο Mr Benny κράτησαν και τη θέση τους στη δήθεν νέα κυβέρνηση "σωτηρίας". Η Ν.Δ τοποθέτησε έξι στελέχη της στην ανανεωμένη κυβέρνηση του Μνημονίου και ο ΛΑ.Ο.Σ έναν υπουργό και τρεις υφυπουργούς. Τι και αν ο Κωλοτούμπας "κύριος" Καρατζαφέρης έλεγε για λόγους εντυπωσιασμού πως θα συμμετείχε στη νέα κυβέρνηση μόνο υπό όρους, τελικά είχε μεγάλη χαρά που για πρώτη φορά το  κόμμα του συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα! Και έτσι πάνω που νομίζαμε πως οι παρατάξεις ήταν δίδυμες ( ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ) , τελικά τα παιδιά ήταν τρίδυμα και απλώς δεν το είχαμε προσέξει. Βέβαια, δεν με πείθουν για τις καλές τους προθέσεις ούτε τα κόμματα της αριστερής πτέρυγας που δεν πήραν μέρος, αφού είναι κόμματα της στείρας άρνησης που δεν έχουν να προτείνουν απολύτως τίποτα. Με εντυπωσίασε που άφησαν απέξω την ξαδέλφη τους Ντόρα, και είμαι σίγουρη πως η κυρά θα έχει κλειστεί στο σπίτι της, θα φόρεσε μαύρες πλερέζες και θα κλαίει με σκούρα δάκρυα...


Και για όσους έχουν ψευδαισθήσεις και πιστεύουν πως ο Παπαδήμος δεν ανήκει σε κάποια παράταξη, έχω να τους θυμίσω πως υπήρξε σύμβουλος του Jeffrey αλλά και του Σιμήτη. Και στην ακόλουθη φωτογραφία καμαρώστε τον Παπαδήμο και τον Σιμήτη να πανηγυρίζουν για την έλευση του ευρώ.... Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!