Σε κόλαση μετατράπηκε ο δήμος Ρόδου όταν πολίτες του δημοτικού διαμερίσματος Καλυθιών και γενικότερα του τ. δήμου Καλλιθέας, "μπουκάρισαν" στο δημοτικό μέγαρο Ρόδου, άναψαν φωτιές, εκσφενδόνισαν μπουκάλια νερό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, έριχναν κροτίδες και με κόρνες και συνθήματα κατά του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά, που τα "χρειάστηκε" (αμηχανία και φόβος που εκδηλωνόταν με διάφορα "τικ" του προσώπου του), κατάφεραν να τον εξαναγκάσουν να διασκεδάσει την απόφαση του να εγκατασταθούν οι τσιγγάνοι στην περιοχή τους.


Με συνθήματα, "βάλτε τους τσιγγάνους στα σπίτια σας", "έξω οι τσιγγάνοι απ΄το χωριό μας", "να πάνε οι τσιγγάνοι στην Απολακκιά" (είναι το χωριό του κ. Κουσουρνά) κ.α. οι εξαγριωμένοι πολίτες ανάγκασαν τον δήμαρχο να τα μαζέψει και να αναδιπλωθεί λέγοντας ότι, δεν είναι απόφαση του δήμου αλλά μιας επιτροπής κλπ, κλπ.


Τελικά τα πήρε πίσω ο κ. Κουσουρνάς και δεσμεύτηκε ότι δεν ισχύουν οι προτάσεις της επιτροπής και αφού έσκισαν τις γραπτές προτάσεις, ανέστειλαν τις προσπάθειές τους μέχρι νεωτέρας εφ΄όσον χρειαστεί, όπως δήλωναν.


Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Κουσουρνάς δανειζόμενος τη ρήση του προκατόχου του "ο δήμος δεν εκβιάζεται", έριξε λάδι στη φωτιά με αποτέλεσμα τα διαδραματισθέντα.


Δείτε στο video τι συνέβη


http://pistos.gr/enhmerwsh/koinwnikopolitika/kolasi-sto-dimo-rodou-gia-tous-tsiganous