Αναμφίβολα θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, όπως έγινε και με το μεσοπρόθεσμο και όλες τις υπόλοιπες μνημονιακές ρυθμίσεις. Η κυβέρνηση δε θα πέσει, θα μείνει εδώ μέχρι να μας ρουφήξει κάθε σταγόνα αίματος που μας έχει απομείνει. Η εθνική κατάθλιψη, η πείνα και η ανεργία θα εξαπλωθούν και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα έκτακτα μέτρα!


Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους; Δεν έχει σημασία, δυστυχώς δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κανείς δεν ακούει. Σε λίγο θα βλέπεις νεκρούς από την πείνα να κείτονται δίπλα στα άλλοτε χλιδάτα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μόνο οι βουλευτές θα έχουν δικαίωμα στην επιβίωση αλλά και στον πλούτο, όλοι οι υπόλοιποι θα χάσουν σταδιακά τις περιουσίες τους. Θα ζήσουμε στιγμές "Αποκάλυψης". Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πάντα οι πρώτοι που πλήττονται, ήδη από τώρα βλέπουμε επιχειρήσεις να χρεοκοπούν και να κλείνουν και χιλιάδες άνθρωποι να μένουν άνεργοι. Στο άμεσο μέλλον θα χρεοκοπήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο σύνολο τους, και θα μείνουν όρθιες μόνο εκείνες στις οποίες μέτοχοι και ιδιοκτήτες είναι κάποιοι  από τους 300. Στο δημόσιο θα μείνουν μονάχα οι κολλητοί και οι συγγενείς των Βουλευτών. Οι φυλακές θα ανοίξουν γιατί δεν θα υπάρχουν πια σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί, όλοι οι κρατούμενοι θα βγουν στους δρόμους. Στα νοσοκομεία θα πεθαίνουν οι άνθρωποι κάθε λεπτό επειδή δεν θα υπάρχουν πια γιατροί και νοσηλευτές. Σπίτι του λαού θα είναι πια ο δρόμος, αφού κανείς δεν θα έχει να πληρώσει ενοίκιο και όσοι έχουν δικό τους σπίτι θα αναγκαστούν να το παραχωρήσουν για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους. Και αφού δεν θα υπάρχει πια ούτε τροφή οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τρώνε στην αρχή τα ζώα που ζουν στο δρόμο και τα κατοικίδια τα δικά τους και των άλλων και στη συνέχεια θα αρχίσουν να σκοτώνουν και να τρώνε ο ένας τον άλλον. Η πλούσια Ευρώπη και η Αμερική δεν πρόκειται να μας στείλει κανενός είδους ανθρωπιστική βοήθεια, επειδή το κράτος τους χρωστάει. Καμία ΜΚΟ δε θα πατήσει το πόδι της να βοηθήσει τους Έλληνες που θα αλληλοσφάζονται.


Και κάποια στιγμή απλώς θα αφανιστούμε, έτσι απλά χάρη στον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και την παρέα του! Αλλά αυτόν δεν θα τον πειράζει, εκείνος θα ζει και θα κάνει κανό παρέα με τον Καρατζαφέρη. Χθες του το πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ του Γιωργάκη, να γίνει η επόμενη τους συνάντηση σε κανό! Ανέμελοι θα παλεύουν με το κύμα σε λίγο, αφού κανένας Έλληνας δε θα έχει απομείνει να τους σκοτίζει!


Όσο για μένα... Θα πεθάνω από την πείνα από τους πρώτους και δε θα προλάβω να δω το τέλος... Φροντίστε να κάνετε και εσείς το ίδιο για να  μην καταλήξετε τροφή για τους συμπατριώτες σας. Μόνο οι Βουλευτές θα επιβιώσουν, κατανοητό;