7000 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για την προστασία του Jeffrey Mineiko Papandreos που κατέφθασε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, μα μας είναι ανεπιθύμητος!


Μα πόσο πολύ φοβάται ο Jeffrey τους διαδηλωτές; Αρκετά... Ξέρω πολλούς που θα ήθελαν το κεφάλι του στο πιάτο και δε σας κρύβω πως αν για κάποιο λόγο πέθαινε θα χαιρόμουν ιδιαίτερα και εγώ μαζί με τη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας.


Αναμφισβήτητα είναι GAY o GAP και δεν διαθέτει όρχεις. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός πως δεν έχει το θάρρος να υποστηρίξει αυτά που -κακώς- πιστεύει και κρύβεται; Για πρώτη φορά δε θα παρευρεθεί πρωθυπουργός στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ, επειδή είναι ΚΟΤΑ!


Στο Βελλίδειο αύριο, μετά στο λιμάνι για ομιλία την Κυριακή και από εκεί ξανά στην Αθήνα, αυτό θα είναι το δρομολόγιο του "πρωθυπουργού" για φέτος. Πάνε τα πανηγύρια και το "κόψιμο της κορδέλας" από τον "πρωθυπουργό", τώρα η εντολή είναι "όπου τον δείτε κυνηγήστε τον με τις πέτρες"!


ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ, για αύριο και ελπίζω στα αλήθεια ό,τι γίνει να μην είναι σε βάρος των απλών πολιτών και των περιουσιών τους,  αλλά να χτυπηθεί στη ρίζα της η αρρώστια ο ίδιος ο Jeffrey Mineiko Papandreos...


Ακόμη όμως απορώ... 7000 για ένα ΜΑΛΑΚΑ;;;