Γράφει ο Δημήτρης Ιωαννίδης


Οι U2 ανακοίνωσαν την επανέκδοση του album τους “Achtung Baby”, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.
Το album θα βγει σε διαφορετικές επετειακές επανεκδόσεις, με σκοπό να ικανοποιήσει όλους τους θαυμαστές του γκρουπ.
Η Uber Deluxe έκδοση του "Achtung Baby" θα είναι η ακριβότερη απ'αυτές , και θα περιλαμβάνει έξι CD συμπεριλαμβανομένου του "Achtung Baby" και του album "Zooropa", CD με b-sides , και ανέκδοτο υλικό από τις ηχογραφήσεις του "Achtung Baby". Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τέσσερα DVD, μεταξύ των οποίων και το ντοκιμαντέρ "From the Sky Down", μια έκδοση του περιοδικού του fanclub Propaganda, και ένα βιβλίο 84 σελίδων. Ακόμη θα περιέχει τέσσερα σήματα και ένα αντίγραφο των γυαλιών ηλίου του Bono.
Η super-deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα CD, τα DVD και τις καλλιτεχνικές εικόνες από την Uber έκδοση, μαζί με ένα βιβλίο 92 σελίδων, με έξτρα οκτώ σελίδες οι οποίες θα είναι έκπληξη!
Το “Achtung Baby” θα εκδοθεί επίσης και σε box set βινυλίου, που θα περιλαμβάνει το album, δύο μπλε δίσκους με b-sides και remix των τραγουδιών, καθώς επίσης ένα διπλό CD και ένα έξτρα CD που θα περιέχει b-sides και σπάνιο υλικό.