Στην Πάτρα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐα‏ς στα Κτελ εδώ κι ένα χρόνο περιφέρεται το σκυλί της φωτογραφίας.


Το σκυλάκι όπως μπορείτε να δείτε είναι ανάπηρο από την μέση και κάτω.Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως χτυπήθηκε από αυτοκίνητο πριν από ένα χρόνο.


Κι όμως από τότε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτόν...Δεν νοιάστηκε κανείς να του δώσει ένα πιάτο φαί ή λίγο νερό..Σέρνεται κάθε μέρα ψάχνοντας απελπισμένα να βρει φαγητό ώστε να επιβιώσει.


Φιλόζωη επικοινώνησε με το τοπικό κανάλι SuperB και οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν πως θα πάνε αύριο στην περιοχή να το βρούν.


Κάνουμε έκκληση στο δήμο ή στην φιλοζωική να κινητοποιηθεί για να σωθεί ο σκυλάκος..


Κάποιοι φαίνεται αποφάσισαν να του στερήσουν το δικαίωμα για μια αξιοπρεπής ζωή, αφού τον παράτησαν χτυπημένο στο δρόμο..Και κάποιοι άλλοι περνούν εδώ κι ένα χρόνο από δίπλα του και του γυρνούν την πλάτη..


Ας βοηθήσουμε όλοι, έστω και τώρα, να σωθεί ο σκυλάκος.Σίγουρα αξίζει μια καλύτερη ζωή..


O Αχαικός Σύλλογος κάνει εκκληση σε όποιον βρει το σκυλί να το μεταφέρει στην κτηνίατρο με την οποία συνεργάζεται.Η κτηνίατρος ονομάζεται Ελενη Μπουρδάκου με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610340151.
Εαν δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μόλις το δείτε καλέστε στο 6933224040 για να μεταφερθεί από μέλος του συλλόγουhttp://dogw0rld.blogspot.com/