Σουηδή blogger, που μάλιστα έχει ένα από τα διασημότερα blog της Σουηδίας καταγγέλλει στο διαδίκτυο πως οδηγός ταξί αποπειράθηκε να βιάσει 2 φίλες της στη Ρόδο χθες το βράδυ, αφού τις οδήγησε σε ερημική τοποθεσία.


Ακολουθεί μεταφρασμένο το κείμενο που δημοσίευσε.


"Όλοι μας σήμερα είμαστε λίγο ταραγμένοι. Χθες ήταν μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου, και πιστέψτε με έχω περάσει πολλά δύσκολα βράδια. Οι καλύτερες μου φίλες απήχθησαν από ένα ταξιτζή και παραλίγο να τις βιάσει στη μέση του πουθενά! Αν δεν είχαν μεγάλο θάρρος και πονηριά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να τους συμβεί. Δεν τις έχω δει ποτέ ξανά τόσο φοβισμένες, σοκαρισμένες και στεναχωρημένες. Είμαι έξω φρενών! Τα δάκρυα μου έτρεχαν όταν τηλεφώνησα στη μεγάλη μου αδερφή και δε μπορούσα ούτε να ανασάνω. Δε μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι "σκέψου ΑΝ...".


Μετά ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα για μία ώρα. Τελικά δεν καταφέραμε τίποτα. Τίποτα γαμώτο! Δε μας πήραν στα σοβαρά. Μας γελοιοποίησαν. "You Swedish girl", μας έλεγαν οι μαλάκες! ΑΗΔΙΑ. Είμαι τόσο θυμωμένη που θέλω να αφήσουμε το κωλονήσι αυτό, αλλά οι καλύτεροι μου φίλοι θέλουν να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το περιστατικό και να απολαύσουμε τις διακοπές μας για όσες μέρες απομένουν.


Εμείς ήμασταν πάντα ενωμένοι, μα χθες μοιραστήκαμε σε 2 ταξί. Δεν έπρεπε να τις αφήσω μόνες. Νομίζαμε πως θα ήταν ΟΚ, άλλωστε ήμασταν 2 και 2... Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο να συμβεί.


Να είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να κυκλοφορείτε πολλοί μαζί και να έχετε πάντα μαζί σας σπρέι πιπεριού, ένα μαχαίρι ή ακόμη και όπλο! Να φωτογραφίζετε τις πινακίδες των αυτοκινήτων και να ειδοποιείται πάντα κάποιο φίλο να είναι σε ετοιμότητα όταν μπαίνετε σε ταξί. Αν ο διάολος προσπαθήσει να σας αγγίξει, πείτε πως έχετε στείλει μήνυμα με τα στοιχεία του και πως θα τον ξαναβρείτε αν τολμήσει να σας αγγίξει.


Τώρα θα αγκαλιάσω τις φίλες μου. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι πέρασαν και να είμαι χαρούμενη..."


http://kenzas.se/


Αυτά έγραψε η 20χρόνη Kenza Zouiten. Τώρα αναμένουμε να μάθουμε τι ισχύει και τι όχι.