Νιώθω πως διαψεύσθηκαν οι ελπίδες μου για αυτό και δεν ξέρω τι να σας πω τελευταία... Δε ξέρω τι να σας γράψω. Είμαστε όλοι αδέρφια όμως και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε, ως αδέρφια. Ζούμε στη χώρα αυτή όλοι μας και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Δυστυχώς πολλοί προσπαθούν να χωρίσουν τους Έλληνες, μια και οι ακήρυχτοι εμφύλιοι τους συμφέρουν και ως τώρα τα κατάφερναν μια χαρά... Κόμματα, ομάδες, θρησκείες (όμως υπάρχουν και αλλόθρησκοι και άθεοι στη χώρα) ήταν και είναι οι δυνάμεις του διχασμού. "Διαίρει και βασίλευε" ...  Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να μας χρησιμοποιούν σαν πιόνια!


Οι δυνάμεις του κακού είναι πολλές όμως. Το χάσμα των γενεών λένε είναι υπαρκτό, αλλά εγώ σας λέω να είμαστε όλοι ενωμένοι ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Άντρες εναντίον γυναικών, άντρες εναντίον ανδρών, γυναίκες εναντίον γυναικών, έφηβοι εναντίον εφήβων και παιδιά εναντίον παιδιών. Φτάνει πια! Εκπροσωπώντας τις γυναίκες πρέπει να τονίσω την ανάγκη της δικής μας ενότητας. Πρέπει η νοικοκυρά να είναι φίλη με τη διανοούμενη, τη bimbo, τη λεσβία, την πόρνη και όλες μαζί να νικήσουμε εκείνους εκεί πάνω! Όλες μας βλάπτουν ανεξάρτητα από το που ανήκουμε... Το ίδιο βλάπτουν και τους άντρες, και τους ηλικιωμένους και τα παιδιά... Να κάνουμε πέρα τις διαφορές μας και να είμαστε μια γροθιά! Τότε ναι, θα υπάρχει στα αλήθεια ελπίδα.


Αγάπη. Πέρα από την ενότητα είναι αναγκαία η αγάπη. Και αν όλα αυτά σας ακούγονται κάτι σαν "χριστιανική κατήχηση", οφείλω να πω πως δεν πιστεύω στο Θεό γιατί διχάζει. Όχι άλλο μίσος. Να κάνουμε φίλους τους εχθρούς μας και να πολεμήσουμε μαζί. Είπαμε, ο εχθρός είναι κοινός για όλους για αυτό νιώστε αγάπη και όχι μίσος.


Και τώρα δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
Το τέλος του φόβου... The end of fear... by magiconteam